Adalmiinan helmi koululaisille ja opiskelijoille

Uusien ilta 2018
30.8.2018
Mistä kaikki lähti liikkeelle?
10.9.2018

Adalmiinan helmi koululaisille ja opiskelijoille

Adalmiinan helmi – kaikki hukkuu aikanaan on tarina etuoikeudesta, vallasta ja tärkeimmän hukkaamisesta. Esitys tutkii ihmisen ja ympäristön suhdetta vallankäyttäjän näkökulmasta. Näytelmä on ryhmätyölähtöisesti Sakari Topeliuksen sadun pohjalta valmistettu tragikoominen ja visuaalinen nykyteatteriesitys.

Esitys herättelee katsojaa pohtimaan omaa etuoikeuttaan, omaa suhtautumistaan ja miten nämä vaikuttavat kaikille yhteiseen tulevaisuuteen. Esitys ei esitä suoria vastauksia ongelmiin, vaan näyttää mahdollisen lopputuleman, mikäli asiat  jatkuvat kuten tähänkin asti.

Epätavallisen kuuma kesä on poikinut uutisointia ilmastoasioihin liittyen. Adalmiinan helmi -esitys on erinomainen tapa aloittaa keskustelu aiheesta ja käsitellä kysymyksiä sekä mahdollisia vastauksia ja ratkaisuita.

Adalmiinan helmen tuotanto tarjoaa koululais– ja opiskelijaryhmille valmiiksi räätälöityjä oppituntipaketteja, joiden kanssa näytelmää voidaan käsitellä ennen ja jälkeen näytelmän katsomisen. Järjestämme myös mahdollisuuden tavata työryhmää esityksen jälkeen, jolloin opiskelijat voivat keskustella näytelmän teemoista suoraan esityksen tekijöiden kanssa. Kysy lisää koululais– ja opiskelijapaketeista osoitteesta info@turunylioppilasteatteri.fi​.

Tutustu koululaispaketti-esimerkkiin tästä!