Akustinen Sturm und Drang -konsertti TYT:lle 3.5.

Aurajoki antologia
27.3.2019
Otherness – Matka Toiseen -vierailuesitys 25.5.
23.4.2019

Akustinen Sturm und Drang -konsertti TYT:lle 3.5.

An Evening With Sturm und Drang – André Linman & Jeppe Welroos

Sturm und Drangin alkuperäismuusikot André Linman ja Jeppe Welroos akustiselle kiertueelle keväällä 2019!
__________________________

AN EVENING WITH STURM UND DRANG
featuring André Linman & Jeppe Welroos

Pe 3.5. @ Ylioppilasteatteri, Turku
Showtime klo 19:00
Konsertti sisältää n. 20 minuutin väliajan

Liput: 18€ / 15€
Osta liput täältä!

Ikärajaton!
___________________________

AN EVENING WITH STURM UND DRANG featuring André Linman & Jeppe Welroos

Vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi Learning to Rock nosti Sturm und Drang -yhtyeen ennätysnopeasti hevibuumia elävän Suomen suosituimpien bändien joukkoon. Vasta 15-vuotiaitten vaasalaispoikien bändi ehti uransa aikana julkaista kolme pitkäsoittoa, levyttää useita hittejä ja heittää satoja keikkoja Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa ja Japanissa.

Tänä keväänä Sturmiksen alkuperäisjäsenet André Linman (laulu, kitara) ja Jeppe Welroos (koskettimet) yhdistävät voimansa vuosien tauon jälkeen. AN EVENING WITH STURM UND DRANG featuring André Linman & Jeppe Welroos -konserteissa kuullaan duosovituksia bändin kaikilta kolmelta levyltä. Klassikoiden, kuten ”Indian”, ”Rising Son” ja ”Million Nights” lisäksi ohjelmistossa on harvinaisempia biisejä, kuten ”Sinner”, ”Heaven Is Not Here” ja ”River Runs Dry”.

Huhtikuussa alkavalla ja seitsemän kaupunkia kattavalla kiertueella André ja Jeppe esittävät Sturmis-materiaalia yhdessä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Joitakin kappaleita ei ole koskaan aiemmin kuultu livenä. Kyseessä on ainutlaatuinen once in a lifetime -kiertue, joka ei tule toistumaan!