ÄN YY TEE TYT! -startti 10.1.

Joskus on vaikea löytää, mutta helppo kadottaa
11.12.2018
Kevään 2019 kurssit
11.1.2019

ÄN YY TEE TYT! -startti 10.1.

ÄN YY TEE TYT! Kuohuva ja kihelmöivä teatterifestivaali hakee tekijöitä!

Osana Turun ylioppilasteatterin 60-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa nähdään kolmen esityksen sikermä, ÄN YY TEE TYT! -teatterifestivaali.

Teatterifestivaali esittelee Turun ylioppilasteatterin osaamista monipuolisesti. Maaliskuussa 2019 Turun ylioppilasteatterin, eli TYTin lavalla nähdään kolme eri hurmaavaa, ainutlaatuista ja säkenöivää show’ta:

NÄLKÄTAITEILIJA

WHAT IF?

LÄSNÄOLOPAKKO ESITTÄÄ: IMPROVISOITU MUSIKAALI

Nyt on sinun tilaisuutesi mukaan hakea tekemään juhlavuoden ohjelmistoa Turun ylioppilasteatterille! Haemme tekijöitä 10.1. klo 18-21 Turun ylioppilasteatterilla (Läntinen rantakatu 23).

Työryhmähaun eli startin alussa kerrotaan yleisesti festivaalista, TYTistä sekä produktioista. Loppuaika jaetaan kiinnostuneiden mukaan eri produktioiden kesken.

Ilmoita tulostasi etukäteen produktioiden ohjaajille. Tämä ei kuitenkaan estä sinua osallistumasta myös extempore — saat hypätä mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista! Esiintyjähakijoiden on suotavaa pukeutua liikkumiseen sopivaksi.

Alta voit lukea lisää produktioista sekä haettavista tekijöistä.

NÄLKÄTAITEILIJA

Nälkätaiteilija on vajaan tunnin mittainen, yksinäytöksinen esitys joka perustuu Franz Kafkan samannimiseen novelliin. Se kertoo tarinan ammattimaisesta paastoajasta, joka jostain syystä on maailman suosituin viihdetaiteilija – kunnes ei enää olekaan. Esitys on tekstilähtöinen, ja sen ohjaa Helka Ermala. Kirjoitustyötä tehdään jossain määrin vielä harjoituskauden kuluessa. Lavalla nähdään 3-5 näyttelijän ensemble, lopullinen määrä päätetään startin perusteella. Lisäksi esitykseen haetaan taiteellista työryhmää. Ilmoitathan tulostasi etukäteen osoitteeseen helkaermala@gmail.com. Laita viestiin yhteystietosi sekä mistä pestistä/pesteistä olet kiinnostunut.

Nälkätaiteilijaan haetaan:

-valosuunnittelijaa

-äänisuunnittelijaa

-1-3 näyttelijää

-graafikkoa

WHAT IF?

What if? lähestyy leikkisällä otteella tanssia ja liikettä sekä heittäytyy entäjossittelun maailmaan.

Entä jos liikkuisin itselleni epätyypillisellä tavalla? Entä jos maapallo olisikin litteä, miten liikkuisin silloin? Entä jos kehoni olisi ilmaa?

What if? haastaa jokaisen tarkastelemaan omaa liikettään uusista näkökulmista. Kokeilu ja yhdessä tekeminen on kaiken A ja O. Voit olla konkari tai kokemattomampi, produktioon ovat tervetulleita kaikki tanssimisesta ja liikkeestä kiinnostuneet.

Laita starttiin päälle liikkumiseen sopivat vaatteet ja ilmoita ennakkoon tulostasi: lopponen.iina@gmail.com. Sähköpostilla voi lähestyä jos on kysyttävää.

What if? hakee:

-tanssijoita/esiintyjiä

-teknikkoa

-puvustajaa

LÄSNÄOLOPAKKO ESITTÄÄ: IMPROVISOITU MUSIKAALI

Läsnäolopakko on Turun ylioppilasteatterin oma improryhmä. Festivaaleilla nähdään uusi formaatti, jossa Läsnäolopakko loihtii lavalle musikaalin livemusiikin, laulun ja tanssin keinoin!

Kaikki kappaleet, tilanteet ja hahmot ovat luonnollisesti improvisoituja, hetkessä keksittyjä yhdessä yleisön kanssa.

Improvisaatioteatteri vaatii tekijöiltään äärimmäisen hyvää kuuntelu- ja reaktiokykyä sekä valmiutta luottamaan muihin lavalla olijoihin. Läsnäolopakko etsii esityksiinsä ääni- ja valoteknikkoa, jotka osallistuvat myös omalta osaltaan lavashow’n rakentamiseen. Ääni- ja valoteknikot pääsevät improvisoimaan tilanteita yhdessä esiintyjien kanssa, ja varmistavat että esiintyjät kuuluvat ja näkyvät.

Mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyen improvisoituun musikaalin vastaa Miretta Kujamäki sähköpostitse osoitteesta mirettak@gmail.com.

Improvisoitu musikaali hakee:

-ääniteknikkoa

-valoteknikkoa

-tekniikka-ajajia (jos eri kuin teknikot)

Lämpimästi tervetuloa Turun ylioppilasteatterille 10.1.!
Nähdään startissa!

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Nälkätaiteilija: helkaermala@gmail.com

What if?: lopponen.iina@gmail.com

Läsnäolopakko: mirettak@gmail.com

Turun ylioppilasteatteri / ÄN YY TEE TYT!: info@turunylioppilasteatteri.fi