Auta teatteria

Auta teatteria poikkeustilanteessa

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen niin Turun ylioppilasteatterille kuin koko maailmalle. COVID-19-pandemian johdosta jouduimme peruuttamaan kevään esityskauden sekä harjoitukset, vierailuesitykset, tilavuokrat ja kurssit maalis-toukokuun ajalta. Pitkän poikkeustilan vuoksi jouduimme siirtämään myös Liedon Vanhalinnaan suunnitellun Kellokosken prinsessa -teoksen kesälle 2021. Käytännössä siis neljäsosa teatteritoiminnan tuloista on peruuntunut kevään ja kesän ajalta. Toimia tilanteesta selviämiseksi on kuitenkin käynnissä. Turun ylioppilasteatterin johtokunta ja aktiivit ideoivat kevään ja kesän aikana korvaavaa toimintaa niin virtuaalisesti kuin paikan päälle. Kesällä Liedon Vanhalinnassa nähtiin korvaavia esityksiä, ja Taiteiden yönä nähtiin maistiaisia syksyn tulevasta ohjelmistosta. Keväällä toteutimme yhteistyössä muiden samassa tilanteessa olevien teattereiden ja SYTY-teattereiden kanssa SytyVision-teatterikilpailun striimattuna, joka toi teatterilaisia yhteen ympäri Suomen. Poikkeustilanteeseen on siis reagoitu nopeasti ja voimalla. Tarvitsemme kuitenkin apua myös jatkossa, jotta pääsemme jatkamaan toimintaamme. Tuet meitä ensisijaisesti tulemalla katsomaan esityksiämme ja ottamalla ystäväsikin mukaan. Olemme poikkeusjärjestelyin varmistaneet, että teatterissa käyminen on jokaiselle turvallista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi rajatumpaa katsojamäärää ja tarkempia hygieniatoimenpiteitä. Toivotamme sydämellisesti katsojat jälleen tervetulleeksi teatteriimme. Jos haluat tietää millä muilla keinoin voit auttaa teatteriamme, voit lukea siitä lisää alta.

Miten voit auttaa Turun ylioppilasteatteria

Teatteriperheemme vahvuus koostuu sen jokaisesta jäsenestä ja ystävästä . Olette teatterimme arvoikkain voimavara. Ilman teitä emme pystyisi tuottamaan vuosittain useaita korkealuokkaisia esityksiä. Nyt kutsumme apuun kaikkia teitä, jotka haluatte olla mukana säilyttämässä Turun ja Suomen teatterikentälle merkityksellistä teatteritoimintaa. Tutustu keinoihin, joilla voit tukea TYT:tä näinä poikkeuksellisina aikoina.

Hanki kannatusjäsenyys vuodelle 2021

Turun ylioppilasteatterin (TYT:n) kannatusjäsenenä saat kutsun pääohjelmistomme näytelmiin sekä saat käyttöösi jäsenhinnat teatterissa. Kannatusjäsenen voi olla henkilö, joka haluaa tukea teatterin toimintaa, mutta ei välttämättä ehdi tai halua olla mukana aktiivisesti toiminnassa. Kannatusjäsenmaksu on 50€ / kalenterivuosi. Liittymisen jälkeen saat sähköpostilla vuosittain tiedon kannatusjäsenmaksusta. Kannatusjäseneksi liityt helposti lomakkeella.

Osta lahjakortit tuleviin produktioihin

Lahjakortti on oivallinen lahja kulttuurin ystävälle, sillä ostat lahjaksi kortin sijasta elämyksiä, tunteita ja kokemuksia! Lahjakorttiin voit ladata haluamasi määrän lippuja ja kahviotuotteita. Samalla tuet Turun ylioppilasteatteria.

Pidä melua somessa

Tykkää, jaa ja kommentoi julkaisujamme sosiaalisessa mediassa ja pidä melua teatterimme puolesta!

Onko sinulla idea, joka puuttuu tästä listasta?

Kerro meille alla olevalla lomakkeella ideasi koskien poikkeustilan paikkaamista, uutta toimitilaa tai muuta ratkaisua! Ota yhteyttä myös, mikäli haluat tuoda oman panoksesi tilanteen ratkaisemiseksi, mutta et välttämättä tiedä mitä tehdä.
Pidetään Turun ylioppilasteatteri yhdessä pystyssä vielä seuraavat 60 vuotta ja siitä eteenpäin!