Auta teatteria

Auta teatteria poikkeustilanteessa

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen niin Turun ylioppilasteatterille kuin koko maailmalle. COVID-19-pandemian johdosta olemme joutuneet peruuttamaan kevään esityskauden sekä harjoitukset, vierailuesitykset, tilavuokrat ja kurssit maalis-toukokuun ajalta. Todennäköisesti yleisötapahtumien peruminen venyy vielä tästäkin. Liedon Vanhalinnaan suunnitellun Kellokosken prinsessa -teoksen toteutuminen on myös vaakalaudalla. Käytännössä siis neljäsosa teatteritoiminnan tuloista on peruuntunut kevään ajalta. Toimia tilanteesta selviämiseksi on kuitenkin jo käynnissä. Turun ylioppilasteatterin johtokunta ja aktiivit ovat parhaillaan ideoimassa keinoja hyödyntää jäsenistön osaamista tilanteen ratkaisemiseksi: Rahankeräyslupia, joukkorahoituskampanjoita, striimattuja esityksiä, jäsenten järjestämään miniohjelmistoa, etätuotepaketteja, talkoita ja niin edelleen. Yhteistyötä muiden samassa tilanteessa olevien teattereiden ja erityisesti SYTY-teattereiden kanssa on suunniteltu. Poikkeustilanteeseen on siis reagoitu nopeasti ja voimalla.

Miten voit auttaa Turun ylioppilasteatteria

Teatteriperheemme vahvuus koostuu sen jokaisesta jäsenestä ja ystävästä . Olette teatterimme arvoikkain voimavara. Ilman teitä emme pystyisi tuottamaan vuosittain useaita korkealuokkaisia esityksiä. Nyt kutsumme apuun kaikkia teitä, jotka haluatte olla mukana säilyttämässä Turun ja Suomen teatterikentälle merkityksellistä teatteritoimintaa. Tutustu keinoihin, joilla voit tukea TYT:tä näinä poikkeuksellisina aikoina.

Hanki kannatusjäsenyys vuodelle 2020

Turun ylioppilasteatterin (TYT:n) kannatusjäsenenä saat kutsun pääohjelmistomme näytelmiin sekä saat käyttöösi jäsenhinnat teatterissa. Kannatusjäsenen voi olla henkilö, joka haluaa tukea teatterin toimintaa, mutta ei välttämättä ehdi tai halua olla mukana aktiivisesti toiminnassa. Kannatusjäsenmaksu on 50€ / kalenterivuosi. Liittymisen jälkeen saat sähköpostilla vuosittain tiedon kannatusjäsenmaksusta. Kannatusjäseneksi liityt helposti lomakkeella.

Osta lahjakortit tuleviin produktioihin

Lahjakortti on oivallinen lahja kulttuurin ystävälle, sillä ostat lahjaksi kortin sijasta elämyksiä, tunteita ja kokemuksia! Lahjakorttiin voit ladata haluamasi määrän lippuja ja kahviotuotteita. Samalla tuet Turun ylioppilasteatteria.

Pidä melua somessa

Tykkää, jaa ja kommentoi julkaisujamme sosiaalisessa mediassa ja pidä melua teatterimme puolesta!

Onko sinulla idea, joka puuttuu tästä listasta?

Kerro meille alla olevalla lomakkeella ideasi koskien poikkeustilan paikkaamista, uutta toimitilaa tai muuta ratkaisua! Ota yhteyttä myös, mikäli haluat tuoda oman panoksesi tilanteen ratkaisemiseksi, mutta et välttämättä tiedä mitä tehdä.
Pidetään Turun ylioppilasteatteri yhdessä pystyssä vielä seuraavat 60 vuotta ja siitä eteenpäin!