Esiintyjäksi Maailman parhaisiin teatteribileisiin?

Maailman parhaat teatteribileet 8.11.
24.10.2018
Non Existere — esitys katoavista asioista
5.11.2018

Esiintyjäksi Maailman parhaisiin teatteribileisiin?

Maailman parhaiden teatteribileiden ohjelma rakentuu usean eri teatterin ja taiteilijaryhmän lyhyistä promoesityksistä. Haluamme luoda ainutlaatuisen illan, joka tarjoaa Turun alueen teatteriharrastajille mahdollisuuden kohdata toisensa ja päästä näyttämään taitojaan ja tekemistään. Tapahtumaa markkinoidaan erityisesti nuorille ja opiskelijoille, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan!
Maailman parhaat teatteribileet ovat oiva mahdollisuus paitsi tavata hengenheimolaisia, myös tavoittaa katsojia ja houkutella uusia harrastajia jo käynnissä oleviin tai tuleviin produktioihinne. Tulisiko siis juuri sinun rakkaasta teatteristasi tai taiteilijaryhmästäsi pieni esitys (maks. 10-15min) Maailman parhaisiin teatteribileisiin?Esityksen ei tarvitse olla pelkästään teatteria, vaan se voi olla mitä tahansa esittävää taidetta, kuten performanssi, musiikkiesitys, improa, puheita, laulua tai runonlausuntaa. Voitte myös vain tulla sanallisesti kertomaan tulevista esityksistänne!
Huomioittehan, että näissä bileissä yksinkertainen on kaunista: Saaristobaarin tila ja tekniikka ovat rajalliset, joten isot rakennelmat ja vaikeat vaatevaihdot eivät ole mahdollisia. Saaristobaarista on kuitenkin varattu esiintyjien käyttöön pieni takahuone vaatteiden vaihtoa varten. Huomioittehan, että tapahtuma on K-18 myös esiintyjille.

Ilmoittaudu mukaan esiintymään viimeistään 31.10. mennessä.

Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 3 euroa muille kuin esiintyjille. Hintaan sisältyy haalarimerkki nopeimmille ja juomatarjouksia.
Olittepa tulossa esiintymään tai juhlimaan, joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa kanssamme bileisiin kohtaamaan muita ihania teatteri-ihmisiä. Nähdään marraskuussa Saaristobaarissa!
P.S. Heräsikö kysyttävää? Älä epäröi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi.