Ikävän maa saavutettavuustiedot

Ikävän maan tekijät esittäytyvät: Stiina Laine
23.6.2022
Kesäillan kauneimmat laulut Liedon Vanhalinnassa 21.8.2022
10.8.2022

Ikävän maa saavutettavuustiedot

Tervetuloa katsomaan Ikävän maa -esitystä Liedon Vanhalinnaan!

Tästä kokonaisuudesta löydät seuraavat tiedot:

  • esitystiedot (ikäraja, sisältövaroitukset)
  • lipunmyynti
  • säävaraus
  • saapuminen Vanhalinnaan (autolla, julkisilla, pyörällä)
  • esteettömyys
  • wc-tilat
  • tulkkaus ja avustajat
  • yhteystiedot

 

ESITYSTIEDOT

Esitys sijoittuu Vanhalinnan pihapiiriin sekä Kartanoravintolan vintille. Yleisö kulkee esityksen aikana kartanon pihapiirissä. Kulku esityksen aikana osin esteellistä. Katso tarkemmat tiedot alempaa kohdasta ’esteettömyys’.

Esityksen arvioitu kesto n. 2 h 30 min. Esityksessä on väliaika, jonka aikana katsojia palvelee kahvio.

Esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille. Näytelmässä käytetään rasistista kieltä ja käsitellään sotaa, kuolemaa ja itsetuhoisuutta. Jos haluat lisätietoa, ole yhteydessä info@turunylioppilasteatteri.fi !

 

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen näytöksen alkua.
Lipunmyynti järjestetään Vanhalinnan kahviossa punaisessa rakennuksessa pihapiirin keskellä.

Ostetut liput tarkistetaan lipunmyynnissä ennen näytöksen alkua.
Lippuvaraukset tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Varaattehan tarpeeksi aikaa saapumiseen ja lippujen lunastukseen.

Jos näytökseen on vielä paikkoja jäljellä, voi lippuja ostaa lipunmyynnistä aikaisintaan tuntia ennen näytöksen alkua.

Myöhästyneitä ei oteta näytökseen eli olettehan ajoissa paikalla. Muistakaa varata aikaa saapumiseen!

 

SÄÄVARAUS

Esitys toteutetaan säävarauksella. Peruuntuvasta esityksestä pyrimme tiedottamaan  ennalta pääsylipun jo ostaneille ja/tai varanneille katsojille. Peruutuksista tiedotetaan myös esityksen julkisissa kanavissa (nettisivut, Facebook ja Instagram).

 

Ulkona katsomot eivät ole katettuja ja sisätilassa ei ole ilmastointia. Yleisöä suositellaan varautumaan säähän sopivalla vaatetuksella. Sateenvarjojen käyttö ei ole sallittua, jotta esityksen näkyvyys ei häiriinny. Lipunmyynnistä on ostettavissa sadesäällä kertakäyttöisiä sadetakkeja!

 

SAAPUMINEN VANHALINNAAN

Liedon Vanhalinna sijaitsee osoitteessa Vanha Härkätie 111, 21410 Lieto.

 AUTOLLA TURUN SUUNNALTA

 Aja kohti Hämeenlinnaa (tietä 10), käänny vasemmalle risteyksestä Vanhalinnan suuntaan.  Aja Vanhaa Härkätietä n. 1,5 km (tien alku nimellä Riippusillantie), Liedon Vanhalinna on vasemmalla. Museoalueen portti pidetään kiinni esitysten aikana eikä autoja voi pysäköidä piha-alueelle. Merkitty pysäköintialue löytyy Turun suunnalta tullessa noin 200 m kartanorakennuksen jälkeen.

 JULKISET YHTEYDET

 Turusta Liedon Vanhalinnaan pääsee kätevästi myös esimerkiksi bussilla. Liedon suuntaan kulkevat bussit 6 (sekä 612, 615). Jää pysäkillä nimeltä ”Vanhalinna”. Pysäkiltä on noin kilometrin pituinen kävelymatka Vanhalinnalle (15 min). Tarkemmat aikataulut ja pysäkit FÖLI:n nettisivuilta https://www.foli.fi/fi.

 PYÖRÄLLÄ

 Turun suunnalta ohjeistus on sama kuin autolla: aja suuntaan Hämeenlinna tien 10 myötäisesti. Käänny vasemmalle risteyksestä Vanhalinnan suuntaan. Aja Vanhaa Härkätietä n. 1,5 km (tien alku nimellä Riippusillantie), Liedon Vanhalinna on vasemmalla. Pyörän voi jättää kahvilarakennuksen päätyyn kartanorakennuksen puolelle. Aina Vanhalinnalle saakka löytyvät hyvät pyöräilytiet ja -mahdollisuudet.

  

ESTEETTÖMYYS

Esitys sijoittuu Vanhalinnan pihapiiriin sekä Kartanoravintolan vintille. Yleisö kulkee esityksen aikana kartanon pihapiirissä. Kulku esityksen aikana osin esteellistä. Jokaiseen esitykseen on saatavilla rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja.

Esityksen aikana kuljetaan ulkona pihapiirissä kolmessa paikassa ja sisällä siirrymme myös kahden katsomon välillä. Esityksen aikana kuljetaan osissa yhteensä noin 200 metrin matka. Jokaisessa paikassa on mahdollisuus istua ja tarjolla on myös muutamia selkänojallisia penkkejä. Sisätilassa on katsomopaikat jokaiselle katsojalle.

 Ulkona maasto on sorapohjaa ja nurmikkoa, jonka vuoksi katsomoiden välillä siirryttäessä maasto on osittain epätasaista. Sisätilaan Kartanoravintolan vintille vievä ramppi on jyrkkä (noin 20 astetta).

 Ulkona katsomot eivät ole katettuja ja sisätilassa ei ole ilmastointia. Yleisöä suositellaan pukeutumaan säähän sopivalla vaatetuksella. Kuumalla säällä suosittelemme ottamaan vesipullon tai ostamaan juotavaa kahviosta.

 Pysäköintialueelta lipunmyyntiin ja esityspaikalle on noin 200m matka. Tarvittaessa on saatavilla liikkumisesteinen pysäköinti lähempänä esityspaikkaa.

 Jos liikut pyörätuolilla, tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen tai tarvitset apua siirtymisissä katsomoiden välillä esityksen aikana toivomme, että ilmoitatte siitä lippuvarauksen yhteydessä info@turunylioppilasteatteri.fi.

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä!

 

WC

Alueelta löytyy wc-tilat erillisestä rakennuksesta museoalueen perältä. WC:n tarkemman sijainnin voitte kysyä kahviosta tai lipunmyynnistä. WC-tilat ovat esteelliset, sillä tilaan on noin 10 cm:n kynnys. Vessoja on kolme kappaletta, joista yhteen mahtuu pyörätuolilla. Voit kysyä apua kahviosta tai lipunmyynnistä.

 

KAHVIO

Kahvio löytyy pihapiirin keskeltä linnavuoren puolelta. Kahvio palvelee yleisöä ennen näytöksen alkua ja väliajalla.

Kahvio tarjoilee vaihtelevan kesäisen noutopöydän esityspäivinä 2 tuntia ennen näytöksen alkua. Noutopöydän hinta on 22€ aikuinen, alle 12v. lapsille 15€ ja 0-3v. lapsille 0€.

 

AVUSTAJAT JA TULKKAUS

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät esitykseen ilmaiseksi. Lippuvaraukset sähköpostitse info@turunylioppilasteatteri.fi.

Avustajakoirat saavat tulla esitykseen.

Tulkkaukseen liittyvissä järjestelyissä toivomme yhteydenottoa etukäteen. Teatteri auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään.

Jos liikut pyörätuolilla tai tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen toivomme, että ilmoitatte tulostanne lippuvarauksen yhteydessä info@turunylioppilasteatteri.fi.

 

OTA YHTEYTTÄ

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, pyrimme mahdollistamaan teatterielämyksen kaikille!

Anna-Maria Vänskä, tuottaja

050 910 6694
info@turunylioppilasteatteri.fi