Juhannustanssit etsii työryhmää!

Tulossa ohjelmistoon 2024
15.1.2024
Valosuunnittelun jatkokurssi 3.-5.5.2024
27.3.2024

Juhannustanssit etsii työryhmää!

Startit tapahtuu Kirjan talon tiloissa Taiteen talon 5. kerroksessa. Molempiin startteihin voit ilmoittautua linkin kautta: TÄÄLTÄ! Ilmoita starttiin tulostasi viimeistään 4.2. Startteihin ovat tervetulleita kaikki projektista kiinnostuneet ja voit ilmoittautua molempiin startteihin! 🙂

Starteista:

1. Taiteellisten suunnittelijoiden starttia vietetään keskiviikkona 7.2. klo17-19.30.

-Taiteellisten suunnittelijoiden kanssa keskustelemme esityksestä ja toimintatavoista sekä tutustumme toisiimme. Tämän jälkeen toteutamme tiimeissä suunnitteluun keskittyvän harjoitteen, joka pyrkii näyttämään projektin toimintatavat ja teemat.

2. Näyttelijöiden startti vietetään sunnuntaina 18.2. klo16-19.30.

-Näyttelijöiden startissa keskustelemme esityksestä ja toimintatavoista sekä tutustumme toisiimme. Tämän jälkeen lämpätään, toteutetaan improvisaatioharjoite sekä yksi lyhyt kohtausharjoitus pareittain. Starttiehtävien kautta pyritään näyttämään prosessin toimintatavat sekä esityksen teemat.

Lyhyesti Juhannustansseista:

Suvi on parhaimmillaan, hedelmällisyys korkeimmillaan, suonissa virtaa alkoholi ja valssi pauhaa. Ilta vaihtuu aamuyöhön, sumu laskeutuu ja sorsa tallustelee terassilla.

Pommiuhka, onko töitä, kylillä juorutaan ja jaksaako huomiseen? JEESUS. “Soita vielä SATUMAA!” Viimeinen hidas kääntyy viimeiseen ryyppyyn. Juhannuskoivun kuivuneet

lehdet tarrautuu kiinni tanssipaikan keltamultamaaliin.

Turun Ylioppilasteatterin Juhannustanssit on Hannu Salaman vuonna 1964 julkaistun ja tuolloin sensuroidusta romaanista uusi tulkinta, joka nostaa esille 1960 luvun kautta nykypäivän yhteiskunnalliset ongelmat: väkivallan kulttuurin, ahtaiden normien mielettömyyden, alkoholikulttuurin toksisuuden ja nuorten henkisen pahoinvoinnin tässä yhteiskunnassa. Teos herättääkin kysymyksen, mikä on muuttunut kuudessakymmenessä vuodessa? Juhannustanssien ensi-iltaa vietetään Liedon Vanhassa Linnassa heinäkuussa 2024 ja kestoltaan esitys on väliaikoineen noin 2h ja 30min.

Lisää siitä, mitä proggiksessa pääsee tekemään ja millainen prokkis on kyseessä pääsee lukemaan linkin takaa: TÄÄLTÄ

#juhannustanssit #hannusalama #kesäteatteri #Vanhalinna