Kevään improvisaation ja näyttelijäntyön jatkokurssit

Kevään 2020 ohjelmisto nyt julki
3.1.2020
Esitystaiteilija Vili von Nissinen lupaa Titus Andronicuksesta hurjan ja visuaalisen esityksen
17.1.2020

Kevään improvisaation ja näyttelijäntyön jatkokurssit

Kevään 2020 jatkokurssit

Suositut jatkokurssit improvisaatiosta ja näyttelijäntyöstä käynnistyvät tammikuussa! Improvisaation jatkokurssi alkaa 20.1. ja näyttelijäntyön jatkokurssi 27.1.

Improvisaatio on hetken taidetta ja heittäytymisen riemua, jossa kehittyvät niin itseilmaisu kuin ryhmätyötaidot. Se on myös oiva keino näyttelijäntyön, itsevarmuuden ja esiintymisrohkeuden kehittämisessä. Huippusuosittua jatkokurssia vetävät myös Hansa Lovers -ryhmästä tutut improvisaatiokouluttajat Juhani Kakko ja Jouni Röyskö. Heittäydy syvemmälle improvisaation maailmaan!

Improvisaation jatkokurssi maanantaisin 20.1.-6.4. klo 18-20

Näyttelijäntyön jatkokurssilla pääset syventämään osaamistasi lavatyöskentelyssä ja näyttelemisessä. Näyttelijäntyön jatkokurssilla valmistellaan kevään aikana esitys, joka nähdään Turun ylioppilasteatterilla huhtikuussa! Näyttelijäntyön opettajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Alina Kilpinen. Näyttelijäntyön jatkokurssi maanantaisin 27.1.-6.4. klo 16-18. Valmisteltavan esityksen näytökset huhtikuussa!

Kurssit ovat jatkokursseja, eli voit osallistua niille jos olet aikaisemmin käynyt improvisaation perusteet-kurssin tai näyttelijäntyön perusteet-kurssin Turun ylioppilasteatterilla, tai jos sinulla on muuta aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä tai improvisaatiosta. Kurssit ovat erilliset ja niille ilmoittaudutaan erikseen.

Kurssien hinnat 60 e/40 e(opiskelijat)/25 e (TYT:n jäsenet)

Ilmoittautuminen alkaa 13.1. klo 18

Improvisaation jatkokurssin ilmoittautuminen täältä.

Näyttelijäntyön jatkokurssin ilmoittautuminen täältä.