Koominen Puskafarssi 2019 ei kainostele nykyajan epäkohtia

Puskafarssi 2019
Puskafarssi 2019
28.5.2019
Teatteri tutuksi – Maskeerauksen perusteet -kurssi TYT:llä heinäkuussa!
17.6.2019

Koominen Puskafarssi 2019 ei kainostele nykyajan epäkohtia

Koominen Puskafarssi 2019 ei kainostele nykyajan epäkohtia

Liedon Vanhalinnassa nähdään tänäkin suvena kesäteatteria, kun Turun ylioppilasteatterin 60-vuotisjuhlavuoden kesätuotanto Puskafarssi 2019 saa ensi-iltansa 25.7.2019.

Puskafarssi 2019 tuo perinteikkääseen kotimaiseen kesämaisemaan Liedon Vanhalinnaan vähemmän perinteikästä kesäteatteria komedian muodossa. Puskafarsseille tyypillinen kansanomaisuus ja groteski ote tuodaan tyylikkäästi nykypäivään. Luvassa on kahisevia tuulipukuja, kansantanssia ja livemusiikkia nuorten tekijöiden toimesta.

— Komedia ja nauraminen tuovat positiivista kaikua ja toivoa isojen asioiden äärelle, toteaa Iina Löppönen, jonka ohjaama esitys parodioi kesäteatterin kliseitä teemanaan vuoden ajankohtaisimmat aiheet.

— Ihmiset ovat paljon vastaanottavaisempia komedian ja huumorin äärellä. Voi ottaa ison tuskastuttavan aiheen käsittelyyn, ja siten vähentää asian kohtaamisen tuskaa, Löppönen summaa.

Painavaa ja nykyhetkeen sidottua asiaa ei kainostella. Esitys käsittelee rohkeasti ajankohtaisia aiheita eduskuntavaaleista jääkiekon maailmanmestaruuteen aina Turun toriparkkihankkeeseen saakka.

— Pilke silmäkulmassa säilyy kuitenkin kaiken läpi, ja esitys sopii kaikille — niin kesäteatterin vanhoille kuin uusille ystäville, Löppönen lupaa.

Esityksen yhteydessä on mahdollisuus ryhmäruokailuun Vanhalinnassa. Kesäisen noutopöydän kesäteatterikävijöille loihtii Åbo Catering. Lisätietoja lipuista sekä näytöksistä osoitteessa turunylioppilasteatteri.fi.

Liput esityksiin täältä!