Koronatiedote Turun ylioppilasteatterin katsojille!

Turun ylioppilasteatterin Kesäklubi 2021 alkaa – Taidetta nähdään monipuolisesti yhdeksänä eri tapahtumailtana
22.7.2021
Alastonkuvia – Some Explicit Polaroids
23.8.2021

Koronatiedote Turun ylioppilasteatterin katsojille!

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että tiistain 20.7. kesäteatteriesityksessämme Kellokosken prinsessa on todettu koronatartunta ja yleisö sekä työryhmä ovat mahdollisesti altistuneet taudille. Teatteri on ilmoittanut mahdollisesta altistumisesta paikalla olleille katsojille. 

Tapauksen vuoksi joudumme perumaan kaikki Kellokosken prinsessan esitykset 4.8. asti.

 

Miten toimia, jos olin paikalla tiistain esityksessä?

Viranomaisten mukaan kyseisen esityksen katsojat eivät ole altistuneet, eikä heitä näin ollen aseteta karanteeniin. Kehoitus on kuitenkin olla tarkkaavainen ja hakeutua testiin heti, jos oireita ilmenee.

 

Miten toimia, jos minulla on lippu peruuntuneeseen esitykseen?

Voit pyytää jo ostetuista lipuista hyvitystä tai jäädä jonottamaan mahdollisia lisäesityksiä. Peruuntuneiden esitysten tilalle yritetään löytää uusia esityspäiviä, mutta peruttujen esitysten määrän vuoksi emme voi taata jokaiselle uutta esityspäivää. Mikäli uutta esitystä ei onnistuta järjestämään, lippurahat palautetaan ostajalle. Kaikkiin lipun ostaneisiin on oltu yhteydessä sähköpostitse ja jonoa mahdollisiin lisäesityksiin täytetään vastauksien saapumisjärjestyksessä.

Mikäli sinulla on lippu peruuntuneeseen esitykseen, mutta et ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä meihin sähköpostilla info@turunylioppilasteatteri.fi. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

 

Uusia lippuvarauksia esityksiin ei enää oteta vastaan. Myöskään mikäli sinulla ei ole lippua johonkin peruuntuneista esityksistä, emme vastaanota jonotuspaikkoja mahdollisiin lisäesityksiin. Muutoksista lipputilanteeseen viestitään yleisesti sosiaalisen median kanavissamme ja nettisivuillamme.

 

Turun ylioppilasteatteri pahoittelee tilanteesta koituvaa vaivaa ja huolta.