Kurssisi TYT:lle? Lyhyiden ja pitkien kurssien haku on auki!

Läsnäolopakko: Improvisoitu musikaali!
16.2.2022
Kuin kotkat jäällä -työryhmästartti 21.5.
25.4.2022

Kurssisi TYT:lle? Lyhyiden ja pitkien kurssien haku on auki!

TYT odottaa jälleen toiveikkaana kurssihakemuksia! Haemme sekä pitkiä kursseja syksylle ja keväälle sekä lyhytkursseja (n. 5-10 h) kesälle. Nyt miettimään! Myös vinkkejä kurssikiinnostuksesta otetaan vastaan: jos siis mielesi halajaa tietynlaista oppimista, voit myös kirjoittaa sähköpostia ja vinkata!

PITKIÄ KURSSEJA LUKUVUODELLE 2022-2023

 

Turun ylioppilasteatteri hakee syksylle 2022 ja keväälle 2023 3-4 pitkää kurssikokonaisuutta. Haemme syksylle kahta vasta-alkajille soveltuvaa kurssikokonaisuutta, jotka eivät vaadi osallistujiltaan aiempaa tietämystä tai harrastuneisuutta, sekä 1-2 pidempään teatteria harrastaneille soveltuvaa kurssikokonaisuutta. Tarkempaa tietoa toivomistamme kursseista löydät alta

 

Haemme kurssitarjouksia seuraaville 20 opetustuntia käsittäville kursseille syksyksi 2022

 

  • Näyttelijäntyön perusteet: aloittelijaystävällinen kurssi kaikille näyttelijäntyöstä kiinnostuneille. Ei vaadi osallistujiltaan aiempaa harrastuneisuutta tai pohjatietoja näyttelijäntyöstä. 
  • Improvisaation alkeet: aloittelijaystävällinen kurssi improvisaatioteatterista kiinnostuneille. Ei vaadi osallistujiltaan aiempaa harrastuneisuutta tai pohjatietoja improvisaatioteatterista. 
  • Improvisaatioteatterin syventävä kurssi: Tarkoitettu improvisaatioteatteria jo aiemmin harrastaneille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan improvisaatioteatterin parissa.

 

Lisäksi olemme kiinnostuneita muista teatterin tekemisen eri osa-alueita käsittelevistä syventävistä kurssikokonaisuuksista. Nämä kokonaisuudet voivat käsitellä mitä tahansa teatterin tekemisen osa-aluetta, esimerkiksi näyttelijäntyötä, lavastamista, musikaalilaulua tai vaikkapa näyttämötaistelua. Tarjoa rohkeasti oman osaamisalasi kurssia. 

 

Ajankohta: maanantai- tai tiistai-iltaisin lokakuusta joulukuuhun. Tarkemmat kurssiajat sovitaan valittujen kurssiohjaajien kanssa. 

 

Keväälle 2023 etsimme seuraavanlaisia pitkiä kurssikokonaisuuksia: 

 

  • Näyttelijäntyön jatkokurssi: kurssi on suunnattu erityisesti syksyn näyttelijäntyön perusteet -kurssin käyneille, sekä muille jo hieman teatteria aiemmin harrastaneille.
  • Improvisaation jatkokurssi: kurssi on suunnattu erityisesti syksyn improvisaation alkeet -kurssin käyneille, sekä muille jo hieman improvisaatioteatteria aiemmin harrastaneille. 
  • 1-2 muuta eri teatterintekemisen osa-alueita käsittelevää kurssikokonaisuutta jotka soveltuvat teatteria jo aiemmin harrastaneille. Nämä kokonaisuudet voivat käsitellä mitä tahansa teatterintekemisen osa-aluetta, esimerkiksi näytelijäntyötä, lavastamista, musikaalilaulua tai vaikkapa näyttämötaistelua. Tarjoa rohkeasti oman osaamisesi pohjalta. 

 

Ajankohta: maanantai- tai tiistai-iltaisin helmikuusta toukokuuhun. Tarkemmat kurssiajat sovitaan valittujen kurssiohjaajien kanssa. 

 

Kurssit järjestetään TYT:n väistötilassa Taiteen talossa. Mikäli kurssitilaa varten on erityisiä vaatimuksia, kerro tämä kurssitarjouksessa. 

 

Toimita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-muodossa. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kurssin sisältö, kurssin kohderyhmä sekä millaisia tila- ja kalustovaatimuksia kurssin toteuttaminen edellyttää (esimerkiksi “tanssiin soveltuva tila” tai “piano”). Voit tarjota samassa haussa useampaa kuin yhtä kurssikokonaisuutta. Mikäli tarjoat useampaa kurssikokonaisuutta teethän jokaisesta kurssista oman hakemuksen.

 

Kurssien minimiosallistujamäärä on 8. Mikäli kurssin minimiosallistujamäärä ei täyty, kurssi ei toteudu. Perumisaikataulusta sovitaan erikseen kurssiohjaajan kanssa.

 

Palkka : 873,60 € / 20 opetustunnin kurssikokonaisuus.

 

Lähetä hakemus, CV ja tiedustelut osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi otsikolla “Kurssitarjous syksylle/keväälle 2022/2023”. 

 

Otamme kurssitarjouksia syksylle 2022 ja keväälle 2023 vastaan 22.4.

Ilmoitamme valinnoista kursseja tarjonneille toukokuun loppuun mennessä. 

 

LYHYTKURSSEJA KESÄLLE 2022

 

Turun ylioppilasteatteri hakee tarjouksia lyhytkursseista  (5-10h/kurssikokonaisuus) kesäksi 2022. Lyhytkurssi voi käsitellä mitä tahansa teatterin tekemisen osa-aluetta dramaturgiasta ja käsikirjoittamisesta koreografiointiin tai äänitekniikkaan. Tarjoa siis rohkeasti kurssia oman osaamisesi pohjalta. 

 

Toimita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-muodossa. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti ja tiiviisti kurssin sisältö, kurssin kohderyhmä sekä millaisia tila- ja kalustovaatimuksia kurssin toteuttaminen edellyttää. 

 

Kurssiajankohta: kesä- tai  elokuu 2022. 

 

Palkka: 43,68€ / 60 min opetustunti. 

 

Kurssien minimiosallistujamäärä on 8. Mikäli kurssin minimiosallistujamäärä ei täyty, kurssi ei toteudu. Perumisaikataulusta sovitaan erikseen kurssiohjaajan kanssa.

 

Otamme kurssitarjouksia kesälle 2022 vastaan keskiviikkoon 6.4.asti. 

Ilmoitamme valinnoista kursseja tarjonneille huhtikuun loppuun mennessä.