Kutsu Hellyyden huone -esityksen työryhmään 27.8.

Turun ylioppilasteatterin uutuutena teatterisihteeri Laura Rosten
15.6.2023
Anna/Liisa saa ensi-iltansa tällä viikolla!
3.7.2023

Kutsu Hellyyden huone -esityksen työryhmään 27.8.

Millainen on sun kosketuselämänkerta? Millaisia kosketukseen liittyviä muistoja sulla on lapsuudesta, nuoruudesta ja aikuisuudesta? Minkälaista muuta kuin romanttista kosketusta voi olla? Voiko koskettaminen olla voimavara? Me halutaan kutsua SUT tutkimaan näitä kysymyksiä meidän kaa! 

 

AI SIIS KETKÄ “TE”?

 

Me ollaan työpari Noora Nessi Kääriäinen & Selma Hopsu. Me ohjataan tää esitys yhdessä. Nessi on tuleva teatteri-ilmaisun ohjaaja ja Selma on tanssija sekä kirjallisuuden ja draamakasvatuksen opiskelija. Jos haluut tutustuu meihin tarkemmin, ni laita viestiä tai tuu tapaamaan meitä 🙂   

 

ELI MIKÄ TÄÄ JUTTU SIIS ON? 

 

Hellyyden huone on osa Turun ylioppilasteatterin off-ohjelmistoa. 

 

Me ohjaajat ollaan inspiroiduttu Pilvi Hyvärin sarjakuvasta nimeltä Hellyydenkipeys, joka kertoo yhden ihmisen kosketuselämänkerran ja käsittelee hellyydenkipeyttä sekä keinoja kosketuksen kaipuun lievittämiseksi <3 

 

Nyt me halutaan jatkaa tän aiheen käsittelyä teatterin, liikkeen ja yleisötyön keinoin. Me ammennetaan sarjakuvasta inspiraatiota, mutta lopullinen esityksen sisältö muotoutuu yhdessä työryhmän kanssa. Me toivotaan, että yleisökin pääsee rentoutumaan ja osallistumaan esitykseen ainakin jollain (hellällä) tavalla.  

 

HMM KIINNOSTAVAA, MUT SOPIIKS TÄÄ MULLE? 

 

Jos tää aihe kiinnostaa sua, niin sopii ehdottomasti! 

 

Me etsitään nyt työryhmään mukaan 18-100-vuotiaita esiintymisestä kiinnostuneita henkilöitä. Sulla ei tarvii olla aiempaa kokemusta teatterin tai tanssin harrastamisesta, vaan oleellista on se, että sua kiinnostaa tutkia tätä aihetta paitsi ajatuksen tasolla, myös fyysisen liikekielen kautta. 

 

Esiintyjien lisäks me etsitään työryhmään myös tekniikan ajajia sekä puvustuksesta, lavastuksesta ja tuottamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Tai jos joku muu homma sua just nyt inspiroi, ni kerro siitä meille! 

 

MILLOS TÄÄ KAIKKI TAPAHTUU? 

 

Me kutsutaan kaikki kiinnostuneet aloitustyöpajaan 27.8.2023 klo 12-16. 

 

Harjoituksia on maanantaisin ja torstaisin syys-loka-marraskuussa. Marraskuun lopulla pidämme muutamia lisäharjoituksia ennen ensi-iltaa. 

 

Ja esitykset on sitten joulukuussa. 

 

JA MISSÄ? 

 

Aloitustyöpaja pidetään Turun ylioppilasteatterin tiloissa Taiteen talolla osoitteessa Nunnankatu 4, Turku. Tilan esteellisyystiedot löytyy Turun ylioppilasteatterin nettisivuilta: http://turunylioppilasteatteri.fi/tila/

 

Myös esitykset ja harjoitukset on samaisessa paikassa. 

 

Psst! Muistetaan sit noudattaa Turun ylioppilasteatterin turvallisemman tilan periaatteita: 

https://turunylioppilasteatteri.fi/teatteri/turvallisen-tilan-periaatteet/

 

KÄÄK OKEIOKEIOKEI, MÄ TUUN! MITÄ MUN PITÄÄ NYT TEHÄ? 

 

Ilmoita meille kiinnostuksestasi sähköpostilla! Laita viesti osoitteeseen noora.kaariainen(@)edu.turkuamk.fi. Kerro lyhyesti kuka olet ja mikä tehtävä sua kiinnostaisi tässä projektissa. Me vastataan sulle ja saat paluupostissa pienen hellän ennakkotehtävän tehtäväksi ennen aloitustyöpajaa. 

 

Terkuin, Nessi & Selma 

 

PS! Kiitos esityksen tukemisesta Turun teatterisäätiölle<3