Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko

Ensi-illat 1960-1969
18.8.2016

Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko

Läsnismusikaali

Läsnäolopakko on mukana Turun ylioppilasteatterin 60-vuotisjuhlavuoden Än yy tee TYT! -teatterifestivaaleilla tekemässä musikaaleja – improvisoiden totta kai! Luvassa on häikäiseviä Broadway-tanssinumeroita ja koskettavia duoettoja, ja niin kuin Läsnäolopakon keikoilla tavallisestikin Sinä pääset vaikuttamaan, millainen esitys illan aikana nähdään. Tervetuloa musikaaliin!

Liput musikaaliin maksavat 6/12 euroa. Voit ostaa myös 15/25 euroa maksavan Än yy tee TYT! -festivaalin sarjalipun, jolla pääsee katsomaan festivaalin kaikki kolme esitystä. Lippuja voi varata osoitteesta turunylioppilasteatteri.fi/liput.

Tilaa meidät keikalle

Kaipaako yrityksenne juhla ohjelmanumeroa nostattamaan tunnelmaa? Turun ylioppilasteatterin improvisaatioryhmä Läsnäolopakko odottaa yhteydenottoanne kravatit viritettyinä!

Läsnäolopakko on vuonna 2011 perustettu Turun ylioppilasteatterin oma improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen, show-henkiseen improvisaatioon, aina laulunumeroista lyhyisiin ja pidempiin sketseihin. Läsnäolopakko keikkailee esimerkiksi yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa sekä järjestää omia teemoiteltuja improiltojaan. Ryhmän voi tilata esiintymään tai vetämään improkoulutuksen pienelle tai suuremmalle ryhmälle.

Turussa Läsnäolopakon show’t tunnetaan muun muassa jokavuotisen Taiteiden yön hersyvimmästä ja ylitsepursuavimmasta yleisöstä sekä ennakkoluulottomasta kokeilunhalusta itse luotujen improvisaatiotekniikoiden muodossa.

Lisätiedot ja tilaukset:
info (at) turunylioppilasteatteri.fi tai 040 823 4791.