Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko

Ensi-illat 1960-1969
18.8.2016

Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko

 

Tilaa meidät keikalle

Kaipaako yrityksenne juhla ohjelmanumeroa nostattamaan tunnelmaa? Turun ylioppilasteatterin improvisaatioryhmä Läsnäolopakko odottaa yhteydenottoanne kravatit viritettyinä!

Läsnäolopakko on vuonna 2011 Turun ylioppilasteatterilla perustettu improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen, show-henkiseen improvisaatioon, aina laulunumeroista lyhyisiin ja pidempiin sketseihin. Läsnäolopakko keikkailee esimerkiksi yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa sekä järjestää omia teemoiteltuja improiltojaan. Ryhmän voi tilata esiintymään tai vetämään improkoulutuksen pienelle tai suuremmalle ryhmälle.

Turussa Läsnäolopakon show’t tunnetaan muun muassa jokavuotisen Taiteiden yön hersyvimmästä ja ylitsepursuavimmasta yleisöstä sekä ennakkoluulottomasta kokeilunhalusta itse luotujen improvisaatiotekniikoiden muodossa.

Keväällä Läsnäolopakko järjestää Turun ylioppilasteatterilla kuukausittaista improklubia, päivämäärät julkaistaan pian. Voit seurata Läsnäolopakkoa myös Facebookissa sekä Instagramissa!

Lisätiedot ja tilaukset:
info (at) turunylioppilasteatteri.fi tai 040 823 4791.