Liput

Osta liput!

Pääset ostamaan lippuja esityksiin alla olevasta valikosta. Jokaiselle esityspäivälle ja esitykselle on oma lipunostolinkkinsä, josta selviää myös esityksen tarkemmat lippuhinnat ja muut tiedot. Varmistathan lippuja ostaessasi, että olet ostanut ne oikealle päivälle. Jos tarvitset apua lippujen ostossa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 040 823 4791 (teatterisihteerin päivystysaikoina, jotka löydät etusivulta) tai info@turunylioppilasteatteri.fi. Tarkemmat tiedot teatteriin saapumisesta löydät lipunostovalikon alapuolelta. Teatteritilan esteettömyydestä voi lukea lisää täältä. Tervetuloa teatteriin!

 

Liput

Alennusryhmät

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, ase- ja siviilipalvelusta suorittavat, OP Turun Seudun
omistaja-asiakkaat (max. 2 lippua / omistaja-asiakas)

Ryhmäliput (10+)

Ryhmävarauksissa (vähintään 10 henkilöä) otathan yhteyttä suoraan
teatteriin. Jos ryhmäsi estyy pääsemästä esitykseen, muistathan perua
varauksen ottamalla yhteyttä teatteriin.

Lippujen lunastaminen

Liput voi maksaa teatterissa käteisellä, pankkikortilla tai Smartum-seteleillä.
Lipunmyynti alkaa teatterissa aina tuntia ennen esitystä.

Mikäli esitys peruuntuu

Mikäli teatteri peruuttaa näytöksen johtuen esimerkiksi näyttelijän sairastumisesta, lippunsa varanneet voivat tehdä uuden varauksen toiselle näytöspäivälle. Lippunsa jo maksaneet voivat varata lippunsa uuteen näytökseen veloituksetta ja lunastaa uuden lipun lipunmyynnissä näyttämällä kuittia maksetuista lipuista peruttuun näytökseen. Lippunsa jo maksaneet voivat saada lipun arvon takaisin myös lahjakorttina.

Lahjakortit

Anna lahjaksi teatterielämys! TYT:n lahjakortti toimii maksuvälineenä kaikkiin teatterin omiin esityksiin, ja se on voimassa yhden vuoden. Lahjakortilla maksettavat liput voi varata etukäteen Lyyti-palvelun kautta, ja ne maksetaan paikan päällä lahjakorttia näyttämällä. Lahjakortteja myydään vain paikan päällä teatterilla näytösten ja tapahtumien yhteydessä. Tule hakemaan lahja tyypille jolla on jo kaikkea!

Yhteydenotot puhelimitse teatterisihteerin päivystysaikoina 040 823 4791 tai info@turunylioppilasteatteri.fi.