Ohjelmistohaku 2019

Welcome to Turku Richard!
9.4.2018
Turku Impro Festival 2018 alkaa!
8.5.2018

Ohjelmistohaku 2019

TURUN YLIOPPILASTEATTERI ETSII OHJELMISTOA 60-VUOTISJUHLAVUODELLEEN 2019

Turun ylioppilasteatteri ry (TYT) hakee vuodelle 2019 kahta (2) produktiota, jotka sopivat teatterin taiteelliseen linjaan. Tarjoamme valituille esityksille käyttöön esitystilan ja tuotantoavun.

Haastattelemme ohjaajahakijoita maanantaina 25.6. klo 17 Turun ylioppilasteatterilla haastattelutilaisuudessa. Tilaisuus on yhdistyksen jäsenille avoin. Varaathan illan haastattelua varten.

Turun ylioppilasteatteri on vuonna 1959 perustettu harrastajateatteriyhdistys, joka tunnetaan omannäköisestä, rohkeasta, monipuolisesta ja ajassa kiinni olevasta ohjelmistosta. Teatterin tavoitteena on tehdä ammattimaisesti toteutettua ja taiteellisesti korkeatasoista teatteria, joka ei kumartele tai nöyristele vaan uskaltaa rohkeasti olla itsensä ja tekijöidensä näköistä.

Haemme
1) kesälle 2019 produktiota, joka esitetään Liedon Vanhalinnassa
2) syksylle 2019 teatterin 60-vuotisjuhlaproduktiota, joka esitetään Turun ylioppilasteatterissa.

Hakemuksessasi voit tarjota ohjaustasi kesälle tai syksylle 2019. Jos haluat tarjota ohjaustasi sekä kesälle että syksylle, teethän kaksi erillistä hakemusta.

Ohjaustarjoukset otetaan vastaan sähköisesti osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi tai kirjeitse osoitteeseen Turun ylioppilasteatteri, Linnankatu 24, 20100 Turku.

Kerrothan ohjaustarjouksessasi mahdollisimman tarkasti
– tarjoamastasi produktiosta
– aikataulusta: milloin voisi olla esityksen ensi-ilta ja milloin harjoitukset alkaisivat?
– ajatuksiasi työryhmästä: Kuinka monta näyttelijää produktiossa olisi? Millainen tuotannollinen työryhmä olisi?
– palkkatoiveesi
– tiedot mahdollisista tekijänoikeuskuluista (käsikirjoitus-, musiikki-, käännöskulut). Kerro myös, onko sinulla oikeuksia tarjoamaasi teokseen.

Syksylle haemme produktiota, joka soveltuu mittasuhteiltaan juhlavuoteemme.

Jos tarjoat ohjaustasi esitettäväksi Liedon Vanhalinnassa, perustelethan, miksi produktiosi sopisi Vanhalinnaan. Tietoa Vanhalinnasta voi tiedustella museonjohtaja Hannele Lehtoselta (hannele.lehtonen@utu.fi tai 050 308 8167) tai lukea Vanhalinnan internetsivuilta vanhalinna.utu.fi.

Voit liittää hakemukseesi esimerkiksi havainnollistavaa visuaalista materiaalia. Lähetäthän ohjaustarjouksesi viimeistään sunnuntaina 10.6.2018. Kirjepostitse toimitettavissa tarjouksissa on oltava leima keskiviikon 6.6. päiväyksellä. Hakemusten perusteella kutsumme ohjaajia haastattelutilaisuuteen.

Sähköisesti toimitettavien ohjaustarjousten mahdollisine liitteineen tulee olla PDF-muodossa mielellään yhtenä tiedostona. Emme ota huomioon sähköpostikenttään kirjoitettuja viestejä. Nimeäthän tiedostosi selkeästi: sukunimi_ohjaustarjous ja sukunimi_cv.

Lisätiedot:
Antti Ainola, puheenjohtaja
p. 050 512 5070
puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi