Seven brothers -startti 1.4.

Sudenmorsian-startti 15.4.
18.2.2018
Blogi aukeaa!
19.2.2018

Seven brothers -startti 1.4.

SEVEN BROTHERS / الإخوة السبعة / 七兄弟 / Семеро братьев on vähäpuheinen ja kiireetön esitys, jossa tarkastellaan ihmistä ja sen yksinkertaista kauneutta. Esitys ei pyri kertomaan A. Kiven Seitsemän veljestä -romaanin tarinaa, mutta poimii siitä mm. tunnelmaa.

”Kun katsoja astuu sisään teatteriin, hän saapuu kesäiseen torppaan. Luonnonvaloisassa torpassa on aitoja esiintyjiä, joita katsoja voi katsomosta rauhassa tähystellä ja miksei myös salaa ihailla. Esityksen tavoitteena on välittää katsojalle ajatus, että ihminen on kauneimmillaan, kun hän on rehellinen ja läsnä.”

Vastapainona vähäpuheisuudelle, esityksessä on fyysisyyttä ja musiikkia. Esiintyjillä ei kuitenkaan tarvitse olla soitto- tai laulutaitoa, sillä tärkeää ei ole miten hyvin laulaa tai soittaa, vaan millä asenteella sen tekee. Esityksen hahmot rakennetaan esiintyjien omiin olemuksiin, joten esiintyjän tavoitteena on löytää lavalla olemisen rauha.

Harjoituskausi kestää 5 viikkoa 14.5.–15.6.2018. Ensimmäisen viikon aikana pidetään työpaja, jossa etsitään lavaesiintymiselle sopivaa läsnäoloa. Toinen viikko on etäviikko, jonka aikana esiintyjät mm. lueskelevat seitsemää veljestä. Viikot 3-5 keskitytään itse esityksen harjoitteluun. Koko harjoituskauden aikana musisoidaan ja tehdään lihaskuntotreenejä.

Esityksiä on yhteensä 7 kpl 16.–27.6.2018. Esitys on osa Turun ylioppilasteatterin off-ohjelmistoa.

Esiintyjä-ensemble voi koostua eri sukupuolten edustajista. Esiintyjien määrällä ei ole juurikaan väliä. Esiintyjiä voi olla yksi tai niitä voi olla yhtä hyvin kaksikymmentäyksi (tai miksei myös tasan seitsemän).

Esityksen ohjaa Lukas Priklopil, jolle produktio on myös draamakasvatuksen aineopintojen opinnäyte.

Seven Brothers -startti pidetään aprillipäivänä, su 1.4.2018 klo 13 alkaen. Startissa haetaan vain esiintyjiä. Sinun ei tarvitse pukeutua tietyllä tavalla tai ottaa mukaan mitään erityistä, vain oma itsesi ja avoin mieli. Startti kestää noin 2 tuntia.

Ilmoittaudu starttiin pistämällä viestiä ohjaajalle osoitteeseen lfrantisek@gmail.com. Ilmoitathan sähköpostissa ainakin nimesi, ikäsi, työ- /opiskelutilanteesi produktion aikana ja lyhyesti myös esiintymiskokemuksestasi.