Sudenmorsian-startti 15.4.

THE CHESS PLAYER – Richard McElvain (US)
18.2.2018
Seven brothers -startti 1.4.
18.2.2018

Sudenmorsian-startti 15.4.

“Jos minä sutena käynenkin ja sudenveri suonissani palaa, niin ei siihen muitten mitäkään tule, sillä minun kadotukseni on minun!”

Sudenmorsian on kertomus vapauden kaipuusta, erilaisuuden pelosta ja rakastamisen haasteista. Aino Kallaksen 90 vuotta täyttävään klassikkoon perustuva näytelmä maalaa kuvan metsän villin vapauden ja kotikylän kotoisan turvallisuuden rajalta. Liedon Vanhalinnan historiallisessa ympäristössä esitettävä elämyksellinen teos on ajaton sekä ajankohtainen kuvaus rohkeudesta kuunnella sydäntään.

Esityksessä vahvoina elementteinä ovat fyysinen ilmaisu, tilalähtöisyys sekä kerronnallisuus, perinteisemmän näyttelijäntyön ohella. Näytelmän ohjaa ja dramatisoi Katariina Kannisto.

Mukaan haetaan noin 10 näyttelijää. Laulu- ja tanssitaito ovat plussaa, mutta mukana on myös rooleja, joissa tämä ei ole pakollista. Näytelmässä on muutama isompi rooli, pienempiä rooleja ja isompana ryhmänä toimivia henkilöitä. Työryhmään haetaan myös lavastajaa, puvustajaa, valosuunnittelijaa/ajajaa sekä ohjaajan assistenttia.

Startti alkaa klo 13 ja kestää noin klo 19 saakka. Startti pidetään Liedossa Vanhalinnan tiloissa.

Mukaan kannattaa varata sekä ulkona että sisällä liikkumiseen sopivat vaatteet. Huomioithan siis myös kelin ja otat tarpeeksi lämmintä päälle.

Harjoituksen alkavat toukokuun alussa Turussa ja siirtyvät kesäkuun alussa Lietoon. Ensi-ilta on 18.7. ja esitykset kestävät 26.8 asti.
Tarkemmat tiedot aikatauluista kerrotaan startissa.

Ilmottautumiset ja mahdolliset kysymykset osoitteeseen katariina.kannisto@gmail.com Ilmottauduttuasi saat myös lisäinfoa starttiin liittyen. Ilmoittauduthan mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään 2.4. mennessä.

Nähdään startissa!

 

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/778325342376667/