Syksyn 2018 kurssit

Tarinoita suomen kielestä
24.8.2018
Syksyn 2018 ohjelmisto
30.8.2018

Syksyn 2018 kurssit

Turun ylioppilasteatterin suositut alkeiskurssit saapuvat jälleen! Kurssit alkavat maanantaina 24.9., ja ilmoittautuminen kursseille alkaa tiistaina 18.9. klo 12.00. Ole nopea, paikat täyttyvät nopeasti!

Ilmoittautuminen kursseille:

Näyttelijäntyön perusteet

Improvisaation alkeet

Näyttelijäntyön perusteet

Oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä? Kurssilla aloitetaan nimensä mukaisesti perusteista, etsitään toimivaa ääntä, liikettä, kontaktia ja läsnäoloa.

Kurssilla on 12 harjoituskertaa, ja harjoitukset pidetään 24.9. alkaen maanantaisin klo 16.15–18.  Vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Alina Kilpinen.

Huom! Näyttelijäntyön perusteet -kurssille otamme tänä syksynä ensisijaisesti henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet TYT:n näyttelijäntyön kurssilla.

Huom! Peruutuksen voit tehdä pe 21.9. asti. Tällöin maksettu kurssi hyvitetään takaisin tilille. Mikäli et peruuta ennen kurssin alkamista, maksat kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka et osallistuisikaan kurssille. Peruutuksissa ole yhteydessä teatterisihteeriin info@turunylioppilasteatteri.fi.

Improvisaation alkeet

Improvisaatio on hetken taidetta ja heittäytymisen riemua, jossa kehittyvät niin itseilmaisu kuin ryhmätyötaidot.

Se on myös oiva keino näyttelijäntyön, itsevarmuuden ja esiintymisrohkeuden kehittämisessä. Huippusuosittua alkeiskurssia vetävät myös Hansa Lovers -ryhmästä tutut improvisaatiokouluttajat Juhani Kakko ja Jouni Röyskö.

Kurssi sisältää 12 kurssikertaa, ja harjoitukset pidetään teatterilla maanantaisin 24.9. alkaen klo 18.15–20.

Huom! Improvisaation alkeet -kurssille otamme tänä syksynä ensisijaisesti henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet TYT:n improkurssille.

Huom! Peruutuksen voit tehdä pe 21.9. asti. Tällöin maksettu kurssi hyvitetään takaisin tilille. Mikäli et peruuta ennen kurssin alkamista, maksat kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka et osallistuisikaan kurssille. Peruutuksissa ole yhteydessä teatterisihteeriin info@turunylioppilasteatteri.fi.