Täydentävä ohjelmistohaku vuodelle 2018

Ensi-illat 2016 –
8.9.2017
TYT hakee teatterisihteeriä
10.10.2017

Täydentävä ohjelmistohaku vuodelle 2018

Turun ylioppilasteatteri ry (TYT) hakee täydentävässä ohjelmistohaussa vuodelle 2018 kahta (2) produktiota, jotka sopivat teatterin taiteelliseen linjaan. Tarjoamme valituille esityksille käyttöön teatteritilan ja tuotantoavun.

Haastattelemme ohjaajahakijoita lauantaina 18.11. Turun ylioppilasteatterin ohjaajabrunssilla. Varaathan koko päivän tilaisuutta varten.

Turun ylioppilasteatteri on vuonna 1959 perustettu harrastajateatteriyhdistys, joka tunnetaan omannäköisestä, rohkeasta, monipuolisesta ja ajassa kiinni olevasta ohjelmistosta. Teatterin tavoitteena on tehdä ammattimaisesti toteutettua ja taiteellisesti korkeatasoista teatteria, joka ei kumartele tai nöyristele vaan uskaltaa rohkeasti olla itsensä ja tekijöidensä näköistä.

Haemme
1) kesälle 2018 produktiota, joka esitetään Liedon Vanhalinnassa
2) alkusyksylle 2018 produktiota, joka esitetään Turun ylioppilasteatterissa.

Hakemuksessasi voit tarjota ohjaustasi kesälle tai alkusyksylle 2018. Jos haluat tarjota ohjaustasi sekä kesälle että syksylle, teethän kaksi erillistä hakemusta.

Ohjaustarjoukset otetaan vastaan sähköisesti osoitteeseen puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi tai osoitteeseen Turun ylioppilasteatteri, Linnankatu 24, 20100 Turku.

Kerrothan ohjaustarjouksessasi mahdollisimman tarkasti
•tarjoamastasi projektista
•aikataulusta: milloin voisi olla esityksen ensi-ilta ja milloin harjoitukset alkaisivat?
•ajatuksiasi työryhmästä: Kuinka monta näyttelijää produktiossa olisi? Millainen tuotannollinen työryhmä olisi?
•palkkatoiveesi
•tiedon mahdollisista tekijänoikeuskuluista (esimerkiksi käsikirjoitus-, musiikki-, käännöskulut). Kerro myös, onko sinulla oikeuksia tarjoamaasi teokseen.

Jos tarjoat ohjaustasi esitettäväksi Liedon Vanhalinnassa, perustelethan, miksi produktiosi sopisi Vanhalinnaan. Tietoa Vanhalinnasta voi tiedustella museonjohtaja Hannele Lehtoselta (hannele.lehtonen@utu.fi tai 050 308 8167) tai lukea Vanhalinnan internetsivuilta vanhalinna.utu.fi.

Voit liittää hakemukseesi esimerkiksi havainnollistavaa visuaalista materiaalia. Lähetäthän ohjaustarjouksesi viimeistään sunnuntaina 5.11.2017. Kirjepostitse toimitettavissa tarjouksissa on oltava leima perjantain 3.11. päiväyksellä.

Sähköisesti toimitettavien ohjaustarjousten mahdollisine liitteineen tulee olla PDF-muodossa mielellään yhtenä tiedostona. Emme ota huomioon sähköpostikenttään kirjoitettuja viestejä. Nimeäthän tiedostosi selkeästi: sukunimi_ohjaustarjous ja sukunimi_cv.

Lisätiedot:
Antti Ainola, puheenjohtaja
p. 050 512 5070
puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi

Ilmoitus MOL-sivuilla löytyy täältä.