Toiminta

 

Tule mukaan!

Toisin kuin monilla muilla ylioppilasteattereilla, TYT:lla ei ole pääsykokeita. Toimintaan on siis helppo tulla mukaan ja tekemistä riittää aina! Produktioihin pääsystä päättävät ohjaajat, kurssit ovat useimmiten kaikille avoimia ja talkoisiin tai vaikka lipunmyyntitehtäviin ovat tervetulleita kaikki innokkaat toiminnasta kiinnostuneet! Uusien ilta järjestetään syksyisin, mutta mukaan toimintaan voi tulla koska tahansa ympäri vuoden!

Teatteriharrastus TYT:n kaltaisessa yhdistyksessä on aikaa vievää mutta äärimmäisen palkitsevaa. Monille teatterista on tullut toinen koti ja monille se on ollut myös ponnahduslauta teatteriammattilaisen uraan. Teatteri tarvitsee monia erilaisia osaajia visualisteista tekniikan ihmelapsiin ja ensi-iltojen piirakkaleipureista näyttämödiivoihin. Tämän takia jokaisen on helppo löytää TYT:lta oma paikkansa ja tapansa olla korvaamaton osa toimivaa teatteriyhteisöä.

Pysy perillä tapahtumista

Ajankohtaisimmat tiedot tulevista tapahtumista ja starteista saat nettisivuiltamme, tilaamalla uutiskirjeemme tai seuraamalla teatterin virallisia Facebook-sivuja ja Instagram-tiliä @turunylioppilasteatteri!.

Tarjoa meille ohjelmistoa

Turun ylioppilasteatteri järjestää pääohjelmistolleen avoimen haun vähintään kerran vuodessa. Haussa kuka tahansa ohjaamisesta kiinnostunut voi tarjota teatterin ohjelmistoon produktiotaan. Haussa painotetaan selkeää visiota teoksesta. Teoksen ohjaajalle maksetaan työstä palkka ja yleensä edellytyksenä on jonkinlainen aikasempi kokemus ohjaamisesta. Muut työryhmäläiset ovat harrastajia. Ohjelmistohaku avautuu yleensä loppukeväästä. Seuraa somekanaviamme ja nettisivuamme, niin tiedät milloin haku avautuu.

Lisäksi tarjoamme jäsenistöllemme mahdollisuuden tarjota teoksiaan off-ohjelmistoomme. Off-ohjelmisto on oivallinen tilaisuus ensikertalaisellekin saada ohjaamansa teos lavalle ja kerryttää ohjaajakokemusta.

Olemme myös kiinnostuneita vierailuesityksistä, joten jos mielessäsi on valmis paketti, jolle etsit esitystilaa, ole meihin yhteydessä! Erityisesti lyhyet, kerran tai parin esitykset ovat parhaiten mahdutettavissa tilavarauskalenteriimme, mutta olemme kiinnostuneita kuulemaan kaikenlaisia tarjouksia.

Tarvitsetko tiloja käyttöösi?

Vai että synttärit tiedossa? Harrastusporukan viltinnypläyskerho? Yhdistyksen kokouksiin tarvitsisi jonkun yksityisen tilan kahvilan nurkkapöydän sijasta? Ole meihin yhteydessä! Vuokraamme tilojamme myös ulkopuolisille.