Toiminta

 

Tule mukaan!

Toisin kuin monilla muilla ylioppilasteattereilla, TYT:lla ei ole pääsykokeita. Toimintaan on siis helppo tulla mukaan ja tekemistä riittää aina! Produktioihin pääsystä päättävät ohjaajat, kurssit ovat useimmiten kaikille avoimia ja talkoisiin tai vaikka lipunmyyntitehtäviin ovat tervetulleita kaikki innokkaat toiminnasta kiinnostuneet! Uusien ilta järjestetään syksyisin, mutta mukaan toimintaan voi tulla koska tahansa ympäri vuoden! Ajankohtaisimmat tiedot tulevista tapahtumista ja starteista saat nettisivuiltamme tai pyytämällä liittymistä sähköpostilistallemme osoitteesta info@turunylioppilasteatteri.fi. Tervetuloa mukaan!

Millaista se on?

Teatteriharrastus TYT:n kaltaisessa yhdistyksessä on aikaa vievää, mutta äärimmäisen palkitsevaa. Monille teatterista on tullut toinen koti ja monille se on ollut myös ponnahduslauta teatteriammattilaisen uraan. Teatteri tarvitsee monia erilaisia osaajia visualisteista tekniikan ihmelapsiin ja ensi-iltojen piirakkaleipureista näyttämödiivoihin. Tämän takia jokaisen on helppo löytää TYT:lta oma paikkansa ja tapansa olla korvaamaton osa toimivaa teatteriyhteisöä.

Jäsenyys

Turun ylioppilasteatterin jäsenet saavat oikeuden äänestää jäsenkokouksissa sekä muun muassa alennuksia sekä TYT:n että muiden paikallisten teattereiden lippujen hinnoista, ja tietysti paljon unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä teatterin imaistessa mukanaan!

Lue teatterin säännöt täältä.

Kuinka haen jäseneksi?

TYT:n jäseneksi voi hakea, kun on osoittanut pidempiaikaista aktiivista kiinnostusta teatterin toimintaa kohtaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että olet mukana teatterin toiminnassa esimerkiksi produktioiden kautta, lipunmyyjänä tai vaikka talkooapuna. Aktiivisuuden lisäksi toivomme jäseneltä tahtoa olla mukana toiminnassa pitkäjänteisesti sekä halua kehittää teatterin toimintaa. Jäsenet päättävät mm. ohjelmistosta, joten jäsenillä on aidosti väliä!

Jäsenyyttä haetaan hakemuslomakkeella, joita saat esimerkiksi teatterilta tai teatterisihteerilta päivystysaikoina teatterin toimistolta. Jäseneksi voi hakea myös sähköisesti, lomakkeella joka löytyy täältä. Täytettyäsi hakemuslomakkeen, käsittelee teatterin johtokunta hakemuksesi seuraavassa kokouksessa. Jäseneksi hakijaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti jäsenvastaavien puolesta.

Tiedot esimerkiksi produktioiden starttitapahtumista (joissa työryhmää haetaan produktioihin mukaan) ja muusta teatterin toiminnasta löydät nettisivuiltamme tai viikottaisesta uutiskirjeestämme eli TYT-postista. Pääset mukaan TYT-postilistalla lähettämällä viestiä esimerkiksi osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi! Teatterisihteerin päivystysajat löydät nettisivujen etusivulta sekä TYT-postin lopusta.

Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenille-välilehdeltä, tai kysyä esimerkiksi jäsenvastaavilta tai osoitteesta info@turunylioppilasteatteri.fi.

Kannatusjäsenyys

Turun ylioppilasteatterin (TYT:n) kannatusjäsenenä saat kutsun pääohjelmistomme näytelmiin sekä saat käyttöösi jäsenhinnat teatterissa. Kannatusjäsenen voi olla henkilö, joka haluaa tukea teatterin toimintaa, mutta ei välttämättä ehdi tai halua olla mukana aktiivisesti toiminnassa. Kannatusjäsenmaksu on 50€ / kalenterivuosi. Liittymisen jälkeen saat sähköpostilla vuosittain tiedon kannatusjäsenmaksusta. Kannatusjäseneksi voit liittyä täällä.