Jäsenille

 

Tule mukaan TYT:n toimintaan!

Toisin kuin monissa muissa ylioppilasteattereissa, TYT ei järjestä jäsenilleen pääsykokeita. Sen sijaan TYT:n jäsenyyden edellytyksenä on osallistuminen vähintään yhteen TYT:n produktioon tai muu kunnostautuminen TYT:n toiminnassa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että olet mukana teatterin toiminnassa esimerkiksi produktioiden kautta, lipunmyyjänä tai vaikka talkooapuna. Aktiivisuuden lisäksi toivomme jäseneltä tahtoa olla mukana toiminnassa pitkäjänteisesti sekä halua kehittää teatterin toimintaa. Jäsenet päättävät mm. ohjelmistosta, joten jäsenillä on aidosti väliä!

Jäsenenä olet tapaturmavakuutettu osallistuessasi teatterin toimintaan. Lisäksi voit ostaa lippuja esityksiin jäsenhinnalla 4€ (pl. off-ohjelmisto ja erikoisesitykset joissa voi olla oma hintansa), pääset kursseille alhaisempaan jäsenhintaan ja voit vuokrata tiloja käyttöösi myöskin erityisen halvalla. Saat myös alennuksia muista alueen harrastajateattereista ja SYTY-teattereista. Lisäksi pääset mukaan teatterin jäsentoimintaan ja saat ympärillesi mahtavan harrastusporukan! Kaikki jäsenedut löydät täältä.

Lipunmyyntitiimiin ilmoittautuminen on kaikista helpoin ja nopein tapa osoittaa aktiivisuutta. Voit ilmoittautua tiimiin lähettämällä sähköpostia teatterisihteerillemme osoitteeseen info[at]turunylioppilasteatteri.fi. Jo yksikin myyntikerta riittää osoittamaan riittävää aktiivisuutta.

Produktioihin pääset osaksi ilmoittautumalla kunkin produktion starttiin. Pysyt parhaiten perillä tulevista starteista some-tiliemme kautta tai tilaamalla uutiskirjeemme.

Näin haet jäseneksi

Voit hakea jäseneksi täyttämällä alle linkatun hakulomakkeen. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa (yleensä parin viikon sisällä), minkä jälkeen jäsenvastaava on sinuun yhteydessä, jos johtis on todennut sinun täyttävän jäsenyyden ehdot.

Jäsenmaksu on 25€/vuosi, ja se on maksettava kahden viikon sisällä jäseneksi hyväksymisestä. Jos et ole saanut maksulinkkiä kuluvan vuoden jäsenmaksun maksamiseksi, ota yhteyttä teatterisihteeriin sähköpostilla.

Lue teatterin säännöt täältä.

Kannatusjäsenyys

Jos et ole valmis vielä liittymään aktiivisesti teatterin toimintaan mutta haluat silti tukea teatteria, voit liittyä teatterin kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä mahdollistat osaltasi teatterin produktioiden toiminnan ja pääset myös nauttimaan kannatusjäsenen eduista.

Työryhmähaut ja muut ajankohtaiset

Alta löydät ajankohtaista tietoa TYT:n toiminnasta, muun muassa viimeisimmät työryhmähaut. Jäsenkokouksista ja jäsentapahtumista tiedotetaan lisäksi TYT:n jäsenfoorumilla ja Discordissa, joille sinut lisätään kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty. Muista seurata myös teatterin virallisia Facebook-sivuja ja Instagram-tiliä @turunylioppilasteatteri!

29.1.2024

Juhannustanssit etsii työryhmää!

Startit tapahtuu Kirjan talon tiloissa Taiteen talon 5. kerroksessa. Molempiin startteihin voit ilmoittautua linkin kautta: TÄÄLTÄ! Ilmoita starttiin tulostasi viimeistään 4.2. Startteihin ovat tervetulleita kaikki projektista […]
27.10.2023
kuva jossa tekstiä

KIRJOITUSHAKU: Kerro köyhyyden kokemuksistasi!

Mitä on nykysuomalainen köyhyys? Kerro tarinasi! Keväällä 2024 pääohjelmistossa nähdään moniääninen esitys KÖYHÄT RITARIT – 30 tarinaa nykysuomalaisesta köyhyydestä 60 minuutissa. Nyt SINULLA on mahdollisuus vaikuttaa […]
26.10.2023
Kuva jossa tekstiä

Kurssihaku vuodelle 2024

Kurssisi TYT:lle? Tarjoa lyhyttä tai pitkää kurssia vuodelle 2024! Turun ylioppilasteatteri hakee kursseja vuodelle 2024. Nyt on aikasi hakea ja täyttää hakulomake. Otamme kurssitarjouksia vastaan 19.11.2023 […]
23.10.2023
Kuva jossa tekstiä.

Työryhmähaku: Wappukabaree 2024

Starttitilaisuus 24.11.2023 klo 17 Kuulkaa, kuulkaa! Jokainen kynnelle kykenevä, uusi ja vanha wapun kutsun sydämessään tunteva! Tule mukaan työryhmään tekemään ensi vuoden legendaarista wappukabareeta! Aiemmassa startissa […]
19.9.2023

Hei jäsen: TYT hakee off-ohjelmistoa vuodelle 2024

Vain TYT:n jäsenenä voit tarjota produktiota teatterin off-ohjelmistoon! Hae täyttämällä oheinen Google Forms -lomake: LINKKI HAKULOMAKKEESEEN Hakuaikaa on torstaihin 5.10. klo 10.00 saakka. TYT:n johtokunta valitsee […]