Näin vierailet teatterissa turvallisesti

Näin vierailet teatterissa turvallisesti

Hyvä yleisö, tervetuloa Turun ylioppilasteatteriin! 

Yleisömme turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme, että vierailu teatterissamme on kaikille turvallista. Pyydämme siis vallitsevan koronatilanteen takia yleisöämme noudattamaan erityistä huolellisuutta tilassa toimiessa. Näitä neuvoja noudattamalla varmistat turvallisen vierailun teatterissamme itsellesi ja muille:


- Pidä turvaväliä muihin ihmisiin. Tilamme ovat pienet, ja välttääksemme yleisön pakkaantumista aulaan päästämme yleisöä katsomoon hyvissä ajoin, noin 10 min ennen esityksen alkua. Pyydämme jättämään tyhjän paikan kahden eri seurueen väliin. Siirry katsomoon rauhallisesti, turvavälejä noudattaen.  

- Voit jättää päällysvaatteesi teatterin naulakkoon, tai ottaa ne mukaan katsomoon. Katsomoon saa ottaa mukaan myös mahdolliset lämpiöstä ostetut virvokkeet.

- Väliajalla voit jäädä katsomoon, siirtyä lämpiöön tai teatterin pihalle viettämään väliaikaa. Pyydämme toimimaan väliajalla rauhallisesti ja turvavälejä kunnioittaen. 

- Suosittelemme käyttämään kasvomaskia teatterilla vierailun ajan. Lämpiössä on myös myynnissä kertakäyttömaskeja 1€/kpl. Teatterillamme on lisäksi tarjolla käsihuuhdetta.

Näiden ohjeiden lisäksi noudatamme teatterilla tehostettua siivousta ja pidämme erityisen hyvää huolta hygieniasta. Henkilökuntaamme on ohjeistettu uusista käytänteistä, ja opastamme myös katsojiamme mielellämme missä tahansa kysymyksissä.  Kiitos yhteistyöstä!

 

Mikäli esitys peruuntuu


Mikäli teatteri peruuttaa näytöksen johtuen esimerkiksi näyttelijän sairastumisesta, lippunsa jo maksaneet voivat varata lippunsa uuteen näytökseen veloituksetta ja lunastaa uuden lipun lipunmyynnissä näyttämällä kuittia maksetuista lipuista peruttuun näytökseen. Lippunsa jo maksaneet voivat saada lipun arvon takaisin myös lahjakorttina. Jos itse sairastut etkä pääse näytökseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@turunylioppilasteatteri.fi, ja siirrämme lippusi toiseen näytökseen.