Tervetuloa näytökseen!

Tervetuloa näytökseen!

Lipunmyynti aukeaa viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Saat lunastettua ennakkoon maksamasi tai varaamasi liput nimelläsi tai näyttämällä maksuvahvistusta lipputiskillä. Muistathan lunastaa liput viimeistään 15 minuuttia ennen esitystä. Voit myös ostaa lipun lipputiskiltä ennen esitystä.

Saavuthan paikalle ajoissa! Valitettavasti emme voi päästää enää yleisöä sisään, kun esitys on jo alkanut.

Kahviomme palvelee teatterin lämpiössä ennen esitystä ja väliajalla. Voit ostaa teatterin kahviosta myös kannatustuotteita ja lahjakortteja.

Tervetuloa kanssamme nauttimaan teatterista!

Saapuminen teatterille

Teatterimme sijaitsee nykyään Taiteen talolla eli vanhassa Rettigin tupakkatehtaassa osoitteessa Nunnankatu 4, 20700 Turku. Esitystilamme valkoinen ovi löytyy heti pääportista sisääntultaessa oikealla olevasta nurkkauksesta. Kulku esityksiin ei siis tapahdu rakennuksen pääovesta vaan omasta sisäänkäynnistä.

 

Mikäli esitys peruuntuu

Mikäli teatteri peruuttaa näytöksen johtuen esimerkiksi näyttelijän sairastumisesta, voit siirtää jo maksetun lipun uuteen näytökseen veloituksetta. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostilla, jotta saamme varattua sinulle paikan haluamastasi esityksestä. Voit saada lipun arvon takaisin myös lahjakorttina. Jos itse sairastut etkä pääse näytökseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@turunylioppilasteatteri.fi, ja siirrämme lippusi toiseen näytökseen.

Huomioithan, että teatterisihteerimme ei ole töissä jokaisena arkipäivänä, joten pikaisiin muutoksiin ei valitettavasti välttämättä pystytä aina reagoimaan saman päivän aikana.