Tue teatteria

Kuva jossa ihmisiä

Tue teatteria - Liity kannatusjäseneksi!

Turun ylioppilasteatteri on vapaaehtoisvoimin toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toiminnallaan haluaa ylläpitää rohkeaa, uusiutuvaa ja eläväistä teatterikenttää Turussa. Turun ylioppilasteatterin lähtökohtiin kuuluu avoimuus, osallistavuus ja ruohonjuuritason toiminta. Tarjoamme alustan ammattilaisille ja harrastajille sekä kokeilla siipiään että tehdä kulttuuria ihan vakavissaankin. Toimintaamme pääsee mukaan kuka tahansa teatterin ja kulttuurin tekemisestä kiinnostunut. Yhdistyksemme on vuosien varrella toiminut useiden sekä taidekentän harrastajien että ammattilaisten kasvualustana.

TYT elää jäsentensä ja yleisönsä kovasta työstä ja rakkaudesta lajiin. Toiminnan pyörittämiseksi tarvitsemme innostuksen ja työpanoksen lisäksi kuitenkin myös taloudellista tukea: siinä juuri sinä voit olla mahdollistamassa tulevaisuuden teatterin syntymistä.

Voit tukea tärkeää toimintaa liittymällä teatterin kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä tuet Turun ylioppilasteatterin toimintaa hyvin konkreettisella tavalla, koska tällöin autat meitä ylläpitämään teatteritiloja ja tuottamaan jatkossakin laadukkaita produktioita.

Kannatusjäsenenä saat kutsun pääohjelmistomme näytelmiin ja saat käyttöösi jäsenhinnat teatterissa. Kannatusjäsen voi olla kuka tahansa henkilö, joka haluaa tukea teatterin toimintaa, mutta ei välttämättä ehdi tai halua olla mukana aktiivisesti toiminnassa. Kannatusjäsenmaksu on 50€ / kalenterivuosi. Liittymisen jälkeen saat sähköpostilla vuosittain tiedon kannatusjäsenmaksusta.
 

Liity kannatusjäseneksi!