Toiminta

 

Tule mukaan!

Toisin kuin monilla muilla ylioppilasteattereilla, TYT:lla ei ole pääsykokeita. Toimintaan on siis helppo tulla mukaan ja tekemistä riittää aina! Produktioihin pääsystä päättävät ohjaajat, kurssit ovat useimmiten kaikille avoimia ja talkoisiin tai vaikka lipunmyyntitehtäviin ovat tervetulleita kaikki innokkaat toiminnasta kiinnostuneet! Uusien ilta järjestetään syksyisin, mutta mukaan toimintaan voi tulla koska tahansa ympäri vuoden! Ajankohtaisimmat tiedot tulevista tapahtumista ja starteista saat nettisivuiltamme tai pyytämällä liittymistä sähköpostilistallemme osoitteesta info@turunylioppilasteatteri.fi. Tervetuloa mukaan!

Millaista se on?

Teatteriharrastus TYT:n kaltaisessa yhdistyksessä on aikaa vievää, mutta äärimmäisen palkitsevaa. Monille teatterista on tullut toinen koti ja monille se on ollut myös ponnahduslauta teatteriammattilaisen uraan. Teatteri tarvitsee monia erilaisia osaajia visualisteista tekniikan ihmelapsiin ja ensi-iltojen piirakkaleipureista näyttämödiivoihin. Tämän takia jokaisen on helppo löytää TYT:lta oma paikkansa ja tapansa olla korvaamaton osa toimivaa teatteriyhteisöä.

Jäsenyys

Teatterin jäsenyyttä voi hakea osoitettuaan aktiivisuutensa teatterin toiminnassa. Turun ylioppilasteatterin jäsenet saavat oikeuden äänestää jäsenkokouksissa sekä muun muassa alennuksia sekä TYT:n että muiden paikallisten teattereiden lippujen hinnoista, ja tietysti paljon unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä teatterin imaistessa mukanaan!

Lue teatterin säännöt täältä.