Tue teatteria!

LAHJAKORTIT -20% MYYNNISSÄ RAJOITETUN AJAN 20.2.-5.3.2023
20.2.2023
Keltainen pallo – Tiedote
10.3.2023

Tue teatteria!

Niinhän se kävi, että inflaatio iski teatteriinkin. Viime vuodet ovat olleet teatterille erityisen vaikeita taloudellisesti, olihan ensin pandemia ja sitten muutto ja sitten vielä tämä kaikenmaailman maailmantilanne… Noh, lyhyesti, jotta tästä aallokosta päästään rauhallisemmille vesille, TYT tarvitsee juuri SINUN apuasi.

Näin voit auttaa:

1) Liity kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä tuet teatteriamme äärimmäisen arvokkaalla tavalla. Pääset kannatusjäsenenä myös kutsuvieraaksi pääproduktioihimme ja saat jäsenhintaiset liput muihinkin. Win-win! Kannatusjäseneksi pääset liittymään täältä!

2) Osta lahjakortteja! Juuri nyt on meneillään alennuskampanja, jossa voit ostaa lahjakortteja -20% alennuksella. Osta itsellesi, kaverille tai vaikka naapurin Hemmolle! Lahjakortteja saat ostettua täältä!

3) Osta liput Keltaiseen palloon, kevään ensimmäiseen produktioomme. Ensi-ilta pe 3.3.2023. Keltaisen pallon esitysajat ja lippu linkin löydät täältä!

4) Pidä silmällä somea! Postaamme somekanaviimme, kun keksimme uusia kujeita ja mielenkiintoisia tapahtumia.

5) Kerro kaverillekin! Ota serkut ja mummot mukaan katsomaan teatteria tai houkuttele heidätkin kannatusjäseneksi. Porukalla on aina kivempaa!