Turun ylioppilasteatteri ottaa koronapassin käyttöön esityksissään

Rymistellään Rantakadulla vielä kerran! – Vuokra! -musikaalin ohjaajan kommentti
12.11.2021
Vuokra! -musikaali on Turun ylioppilasteatterin viimeinen produktio nykyisessä teatteritilassaan – Läntisen Rantakadun joutsenlaulu saa ensi-iltansa 2.12.
19.11.2021

Turun ylioppilasteatteri ottaa koronapassin käyttöön esityksissään

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on eilen 15.11. kieltänyt yli 50 hengen yleisötilaisuudet Varsinais-Suomessa. Tilaisuuksia voidaan kuitenkin järjestää, jos toimija ottaa käyttöönsä koronapassin. Turun ylioppilasteatteri ottaa koronapassin käyttöön välittömästi. Tämän illan esitykseen sekä kaikkiin seuraaviin esityksiin 16.12. saakka vaaditaan jokaiselta yli 16-vuotiaalta katsojalta voimassa oleva koronapassi.

 

Koronapassin eli EU:n koronatodistuksen saat Omakannasta. EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72h vanha) ja todistuksen sairastetusta koronaviruksesta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.

 

Koronapassia tulee näyttää lipuntarkastuksen yhteydessä Turun ylioppilasteatterin lipunmyyjille, kun saavut teatteriin. Vain näyttämällä hyväksyttyä koronapassia tai todistusta pääset sisään teatteriin. Mikäli et halua näyttää koronapassia lipuntarkastuksen yhteydessä tai näyttämäsi passi ei ole hyväksyttävä, emme voi päästää sinua sisään. Jokaisella seurueen jäsenellä on oltava voimassa oleva koronapassi.

 

Miten toimia jos sinulla ei ole koronapassia, mutta on lippu tuleviin näytöksiin? Ota yhteyttä teatterisihteeriimme osoitteessa info@turunylioppilasteatteri.fi viimeistään marraskuun loppuun mennessä, niin palautamme lippusi tai halutessasi siirrämme sen toiseen näytökseen.

 

Lue lisää koronapassista: https://stm.fi/koronapassi