Työryhmähaku: Godota odottaessa

LAUMA
27.10.2017

Työryhmähaku: Godota odottaessa

GODOTA ODOTTAESSA ETSII TYÖRYHMÄÄ

Godota odottaessa (En attendant Godot) on Samuel Beckettin kirjoittama absurdi tragikomedia, jonka ohjaa Janne Pikka. Näytelmässä vanhat kaverukset, optimistinen Vladimir ja pessimistinen Estragon, odottavat Godota, mutta tapaavatkin röyhkeän Pozzon ja hänen alistamansa palvelijan, Luckyn. Näiden hahmojen lisäksi näytelmässä nähdään Godotin sanansaattaja, Poika. Näytelmätekstiä on monesti kehuttu 1900-luvun parhaaksi sen omalaatuisen absurdin huumorin vuoksi.

Rooleja näytelmässä on 5, mutta joissakin rooleissa mahdollisesti tulee olemaan kaksi näyttelijää. Kaikki ovat tervetulleita starttiin ja onkin suotavaa saada mahdollisimman laaja kirjo ihmisiä paikalle, joista voi muodostaa mahdollisimman hyvin yhteen pelaavan näyttelijäkaartin. Haluamme haastaa perinteisen tulkinnan näytelmästä, sillä rooleihin kaivataan erityisesti naisnäyttelijöitä. Näytelmän painopiste tulee olemaan realistisessa näyttelijäntyössä fyysistä ilmaisua unohtamatta.

Näyttelijöiden lisäksi työryhmään haetaan ainakin tuottajaa, lavastajaa ja lavastuksen rakentajia, valosuunnittelijaa, valoajajaa, puvustajaa sekä ohjaajan assistenttia/apulaisohjaajaa.
Harjoitukset alkavat 8.1. ja ensi-ilta on 10.3. Esityskausi kestää 7.4. asti. Tarkemmat aikataulut kerrotaan startissa.

Työryhmään hakeutuvilla startti on sunnuntaina 3.12. klo 13.00. Näyttelijöillä samana päivänä klo 14.00. Varaathan starttiin koko loppupäivän, haet sitten työryhmään tai näyttelijäksi.
Ilmoittaudu starttiin mahdollisimman ajoissa osoitteeseen janne.pikka@hotmail.com, niin saat tarkemmat ohjeet starttipäivän kulusta. Tervetuloa!

Työryhmähaun FB-tapahtumaan pääset tästä.

Hiljaisuus valuu tähän näytelmään kuin vesi uppoavaan laivaan.
– Samuel Beckett