Työryhmähaku: Non existere

TYT-festivaalien ohjelmistohaku keväälle 2019
25.7.2018
Sudenmorsiamen peruutuspaikat
7.8.2018

Työryhmähaku: Non existere

Turun ylioppilasteatterin syksyn toinen produktio Non existere hakee työryhmää!

Non existere käsittelee asioita jotka katoavat. Mitä tapahtuu, jos kadotan itseni? Mihin rakkaus katoaa? Entä mihin on kadonnut inhimillisyys, takissa ollut nappi, erämiestaidot, kansanperinteet, muisti tai naapurin kukat?

Esitys koostuu erilaisista kohtauksista ja tilanteista, joita kaikkia sitovat katoaminen tai löytyminen. Mitä muistoja löydämme siivotessamme kaappeja ja laatikoita? Mikä salaisuus on piilotettu mummon vintille? Entä mitä tapahtuu, kun joku löytää yhteyden toiseen ihmiseen ja samaan aikaan toisaalla joku kadottaa sen? Katoamiseen liittyy usein totisia ja suuria tunteita, samalla se sisältää myös paljon huumoria ja koomisia tilanteita, joita tässäkin esityksessä tullaan käyttämään.

Näytelmän on käsikirjoittanut Elina Kilkku, mutta osa kohtauksista tehdään ryhmälähtöisesti. Näytelmän ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Riitta Lindroos.

Työryhmään haetaan 8-12 näyttelijää, valosuunnittelijaa, lavastajaa, puvustajaa ja maskeeraajaa. Lisäksi haemme äänisuunnittelijaa tai kahta muusikkoa (esimerkiksi sellistiä, viulistia tai pianistia). Harjoitukset alkavat 4.9. muutamalla harjoituskerralla, jonka jälkeen on tauko 16.9.-5.10. välisen ajan.
Harjoitukset jatkuvat 6.10. aina ensi-iltaan saakka, joka on 1.12.

Startissa sunnuntaina 12.8. klo 12 valitaan työryhmä produktioon. Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostitse ohjaajalle ridenposti@gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä millaisissa tehtävissä haluaisit produktiossa toimia.

Nähdään TYT:llä 12.8. klo 12! Ota mukaan skarppi, avoin mieli, liikkumiseen soveltuvat vaatteet sekä vesipullo.