Työryhmähaku: Puskafarssi 2019

Teatteri tutuksi –kurssikokonaisuuteen etsitään ohjaajia!
19.2.2019
Puskafarssi 2019
27.2.2019

Työryhmähaku: Puskafarssi 2019

Ah, kesä, hyttyset ja Vanhalinna!

Tule mukaan kesän kuumimpaan produktioon:
Puskafarssi 2019

Produktio tarttuu vuoden 2019 ajankohtaisiin asioihin, ilmiöihin ja uutisiin ja tuo kattauksen hersyvää huumoria ja terävää kritiikkiä keskelle Suomen kesää.

Puskafarssi 2019 haastaa ja venyttää kesäteatteria. Mitä kaikkea kesäteatteri, puskafarssi voikaan olla? Kenen tarinoita kerrotaan? Parodialta ja tyylittelyltä ei vältytä, mutta samalla puskafarssin lajityypistä nautitaan täysin rinnoin.

Esitys hyödyntää suomalaisen kesän idyllikuvastoa, tarkoittaa se sitten päivänpaistetta ja lammashakaa tai kaatosadetta ja tuulitakkeja. Esityspaikkana toimii Liedon Vanhalinnan viehättävä ympäristö ja produktio liikkuu niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Produktio toteutetaan työryhmälähtöisesti. Näyttelijät luovat oman roolihahmonsa ja yhdessä käsikirjoitustiimin kanssa syntyy esityksen teksti ja sisältö. Näyttelijäntyö on tässä teoksessa isoa ja railakasta. Näyttelijältä vaaditaan heittäytymiskykyä, ryhmätyötaitoja ja pilkettä silmäkulmassa. Näyttelijöiden, käsikirjoittajien ja muun taiteellisteknillisen työryhmän startti on 6.4. klo 12-16.

Esityksen äänisuunnittelussa inspiroidutaan kansanmusiikista ja kesään haetaankin mukaan muusikoita! Muusikoita haetaan erillisessä musastartissa 13.4. klo 18-21.

Puskafarssin 2019 ohjaa Iina Löppönen, keväällä valmistuva teatteri-ilmaisun ohjaaja ja hyttysten ainainen uhri.

Jos olet kiinnostunut ohjaajan assistentin tehtävästä, kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi ja suhteestasi teatteriin ja lähetä tämä sähköpostitse. Ohjaajan assistentin paikka täytetään heti kun sopiva tyyppi löytyy!

Produktion startti on la 6.4. klo 12-16 Turun ylioppilasteatterilla. Muusikoiden startti on la 13.4. klo 18-21.

Ilmottaudu starttiin etukäteen: lopponen.iina@gmail.com ja kerro mitä paikkaa olet hakemassa.
Laita starttiin liikkumiseen sopivat vaatteet & ota mukaan lehtileike itseäsi kiinnostavasta asiasta. Jos haet muusikkona, ota mukaan oma instrumenttisi.

Produktioon mukaan päässeille ilmoitetaan 9.4. mennessä. Muusikoille ilmoitetaan 15.4. mennessä.

Harjoitukset alkavat toukokuussa. Esityskausi on 25.7.-3.9.2019

Puskafarssi 2019 hakee:

8-10 näyttelijää
Käsikirjoittajia
Muusikoita
Lavastajaa/rekvisiittavastaavaa
Puvustajaa
Valosuunnittelijaa
Teknikoita
Graafikkoa
Ohjaajan assistenttia