Työryhmähaku: Wappukabaree 2024

Kuva jossa ihmisiä ja tekstiä
Hellyyden huone 1.12.-16.12.
6.10.2023
Kuva jossa tekstiä
Kurssihaku vuodelle 2024
26.10.2023

Työryhmähaku: Wappukabaree 2024

Kuva jossa tekstiä.

Starttitilaisuus 24.11.2023 klo 17

Kuulkaa, kuulkaa! Jokainen kynnelle kykenevä, uusi ja vanha wapun kutsun sydämessään tunteva! Tule mukaan työryhmään tekemään ensi vuoden legendaarista wappukabareeta!

Aiemmassa startissa saimme jo koottua innostuneita wappuilijoita, mutta kaipaamme edelleen mukaamme lisävahvistusta porukkaan. Erityisesti etsimme esiintyjiä ja muusikoita, mutta kaikenlaisesta tekemisestä kuten tuottamisesta ja käsikirjoittamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Wappukabaree on työryhmälähtöinen esitys, joka kootaan kokoon talkoohengellä, joten valmistaudu siihen, että Wappukabareen työryhmässä kukaan ei ole toisen yläpuolella vaan kaikki pääsevät ja joutuvat tekemään vähän kaikkea.

Mikä ihmeen wappukabaree? Noh, Wappukabaree on sketsien ja musiikkiparodioiden ilotulitus, jonka työryhmä märskää kokoon yhteistuumin meidän kaikkien wappukansalaisten iloksi. Wappukabaree esitetään vapunaattona kaksi kertaa sekä ennen että jälkeen Taidemuseonmäen lakituksen.

Startissa katsotaan ensin aiemman vuoden wappukabareen tallenne klo 17 alkaen, minkä jälkeen työryhmä suunnittelee yhdessä työnjakoa, projektin aikataulua ja käytännön asioita sekä mahdollisesti myös aloittaa jo sketsien ideoinnin. Nyt on siis oiva tilaisuus päästä osaksi tätä pitkää ja mahtavaa perinnettä! Sinun tarvitsee vain tulla paikalle TYT:n toimistolle perjantaina 24.11. klo 17! Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista mutta toki hyvin suotavaa. Jos et pääse starttiin mutta haluaisit silti mukaan, ole yhteydessä TYT:n toimistoon sähköpostilla.

Wappukabaree never ends!