TYT hakee jälleen kursseja!

Keltainen pallo – Tiedote
10.3.2023
Wappukabaree 2023 – työryhmähaku
30.3.2023

TYT hakee jälleen kursseja!

Haemme TYT:lle kesäksi 2023 lyhyitä kursseja (max. 10 h kokonaisuus) ja syksylle 2023 sekä pitkiä (n.20h) että lyhyitä kursseja. Kurssit voivat käsitellä mitä tahansa teatterin tekemisen osa-aluetta, kuten näyttelijäntyötä, lavastamista, improa, teatteritekniikkaa, musikaalilaulua tai näyttämötaistelua. Tarjoa rohkeasti!

Kurssit järjestetään TYT:n tiloissa Taiteen talossa. 

Toimita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-muodossa. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti 

  • kurssin sisältö (mukaan lukien taso: alkeis, jatko, syventävä tai muu.)
  • kurssin kohderyhmä ja opetuskieli
  • toivomasi ajankohta (viikonpäivä, kellonaika, kuukaudet)
  • millaisia tila- ja kalustovaatimuksia kurssin toteuttaminen edellyttää (esimerkiksi “tanssiin soveltuva tila” tai “piano”) 
  • mahdolliset materiaalikustanukset osallistujille

Voit tarjota useampaa kuin yhtä kurssikokonaisuutta tässä samassa haussa. Teethän kuitenkin jokaisesta kurssikokonaisuudesta oman hakemuksen. 

Painotamme valinnoissa kurssin sisällön asiantuntemusta sekä pedagogista valmiutta. Huomioithan, että TYT:n toiminta on suunnattu täysi-ikäisille. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Lähetä hakemus, CV ja mahdolliset tiedustelut osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi otsikolla “Kurssitarjous 2023”. Otamme kurssitarjouksia vastaan tiistaihin 11.4. klo 12.00 asti. Ilmoitamme valinnoista kursseja tarjonneille huhtikuun loppuun mennessä. 

Kurssien minimiosallistujamäärä on 8. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, kurssi ei toteudu. Perumisaikataulusta sovitaan erikseen kurssiohjaajan kanssa.


LYHYET KURSSIT

Lyhyillä kursseilla tarkoitamme korkeintaan 10 tunnin mittaisia kokonaisuuksia. Kurssit voivat olla alkeis,- jatko tai syventävän tason kursseja. Lyhyet kurssit voidaan toteuttaa joko intensiivisesti esim. yhden viikonlopun aikana tai jaettuna useamman viikon ajalle. 

Kurssi voi sijoittua mihin tahansa viikonpäivään tai ajankohtaan.

Palkka: 43,68€ / 60 min opetustunti.

PITKÄT KURSSIT

Pitkillä kursseilla tarkoitamme n. 20 tunnin mittaisia kokonaisuuksia, jolloin opetusta on pitkäjaksoisesti noin kerran viikossa. Valitsemme toteutettavaksi 3-4 pitkää kurssia, joista vähintään yksi on alkeistason pitkä kurssi. 

Syksyn pitkien kurssien aloitusajankohta on syyskuussa. Tarkemmat kurssiajat sovitaan valittujen kurssiohjaajien kanssa mahdollisimman pian valintojen jälkeen. 

Palkka: 873,60 € / 20 opetustunnin kurssikokonaisuus.