TYT hakee teatterisihteeriä

Täydentävä ohjelmistohaku vuodelle 2018
9.10.2017
LAUMA
27.10.2017

TYT hakee teatterisihteeriä

Turun ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen

Turun ylioppilasteatteri tarjoaa ajan hermolla olevaa ohjelmistoa, jota yhdistää määrätietoisuus. Monille jäsenistämme TYT on ollut silta harrastajuudesta ammattiin tähtäävään koulutukseen. Vuodesta 1959 toiminut TYT on vakiinnuttanut paikkansa Turun harrastajateatterikentällä tuottaen vuosittain kotimaisia ja ulkomaisia näytelmäklassikoita sekä kantaesityksiä. Etsimme nyt teatterisihteeriä monipuolisiin työtehtäviin, jotka sisältävät teatterin tuotannollisia ja hallinnollisia tehtäviä.

Odotamme hakijalta hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, kokemusta yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen talouden hoidosta sekä soveltuvia opintoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Käytännön taidot tietotekniikassa ovat välttämättömiä, ja julkaisujärjestelmien tunteminen on eduksi. Arvostamme TYT:n toiminnan tuntemusta sekä muuta teatterialan kokemusta. B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työtunteja on viikossa noin 18. Tuntipalkka on 9,28 €. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle. Työsuhde alkaa loka-marraskuussa 2017 alussa erikseen sovittavana ajankohtana. Perehdytys työhön pidetään loka-marraskuun vaihteessa. Työsuhteen kestosta sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Antti Ainola 050 5125070, puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi

Kirjallinen hakemus ja CV tulee toimittaa viimeistään 22.10.2017 mennessä osoitteeseen: info@turunylioppilasteatteri.fi.