TYT hakee teatterisihteeriä

Cthulhun kutsu
30.9.2020
Koronarajoitusten johdosta loppuvuoden esitykset TYT:llä joudutaan perumaan
2.12.2020

TYT hakee teatterisihteeriä

Turun ylioppilasteatteri ry hakee TEATTERISIHTEERIÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen alkaen joulukuusta 2020.

Turun ylioppilasteatteri ry

Turun ylioppilasteatteri on yli kuusikymppinen, pitkän historian omaava kapinallinen ylioppilasteatteri, joka tarjoaa ajan hermolla olevaa ohjelmistoa. Monille jäsenistämme TYT on ollut silta harrastajuudesta ammattiin. Vuodesta 1959 toiminut TYT on vakiinnuttanut paikkansa Turun harrastajateatterikentällä tuottaen vuosittain kotimaisia ja ulkomaisia näytelmäklassikoita sekä kantaesityksiä.

Teatterisihteeri

Etsimme nyt teatterisihteeriä monipuolisiin työtehtäviin, jotka sisältävät sekä teatterin tuotannollisia, hallinnollisia että viestinnällisiä tehtäviä. Teatterisihteeriin tehtäviin kuuluvat muun muassa viikottainen päivystäminen teatterilla, esitysten tilitysten tekeminen, sähköposteihin ja puheluihin vastaaminen, laskujen ja palkkojen maksaminen sekä talousseuranta.

Odotamme hakijalta hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, kokemusta yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen talouden hoidosta sekä työhön soveltuvia opintoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä useiden eri tahojen kesken. Työ on itseohjautuvaa ja monipuolista, joten tarvitset myös erinomaiset oman työsi organisointitaidot.

Tarjoamme monipuolista työkokemusta teatterimaailman ytimessä, mahdollisuuksia oppia uutta sekä kehittyä taide- ja kulttuurialan osaajana. Työ on itseohjautuvaa sekä sosiaalista sihteerin viestiessä useiden eri viiteryhmien kanssa. Työyhteisönäsi toimivat sekä TYT:n johtokunta, jäsenistö sekä eri produktioiden työryhmien jäsenet.

Käytännön perustaidot tietotekniikassa ovat välttämättömiä, minkä lisäksi erilaisten julkaisujärjestelmien sekä sosiaalisen median tunteminen on eduksi. Arvostamme Turun ylioppilasteatterin jäsenyyttä ja TYT:n toiminnan tuntemusta sekä muuta teatterialan kokemusta.

Työtunteja on viikossa 18, joista 15h päivystystä teatterin toimistolla ja 3h on varattu päivystysajan ulkopuoliseen työskentelyyn sekä viesteihin vastaamiseen. Työajat ovat joustavia, mutta päivystykset on pidettävä pääasiassa toimistoaikoina.

Palkka on 12€/h.

Työsuhde alkaa 1.12.2020 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Työsuhteen kestosta sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Perehdytys työhön pidetään marras-joulukuun vaihteessa.

Lisätietoja antavat:

teatterisihteeri Markus Kaustell, info@turunylioppilasteatteri.fi

puheenjohtaja Anniina Salminen, puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi

Kirjallinen hakemus ja CV tulee toimittaa viimeistään 31.10.2020 osoitteeseen: info@turunylioppilasteatteri.fi.

Turussa 7.10.2020

Turun ylioppilasteatterin johtokunta