TYT HAKEE TEATTERISIHTEERIN SIJAISTA 12.6.2023 – 30.9.2023. 

Turun ylioppilasteatterin ohjelmistohaku 2024
15.5.2023
Anna / Liisa
19.5.2023

TYT HAKEE TEATTERISIHTEERIN SIJAISTA 12.6.2023 – 30.9.2023. 

TYT HAKEE TEATTERISIHTEERIN SIJAISTA 

Hae ainutlaatuiseen kesätyöhön teatterisihteeriksi Turun ylioppilasteatterille määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.6.2023 – 30.9.2023. 

 

Turun ylioppilasteatteri eli TYT on yli kuusikymppinen mutta kapinallinen ylioppilasteatteri, joka tuottaa ajan hermolla olevaa monipuolista  ohjelmistoa. Monille jäsenistämme TYT on myös silta harrastajuudesta ammattiin. Vuodesta 1959 toiminut TYT on vakiinnuttanut paikkansa Turun harrastajateatterikentällä tuottaen vuosittain omannäköistä ohjelmistoa ja raikkaita avauksia. 

 

Etsimme nykyiselle teatterisihteerillemme määräajaksi sijaista monipuolisiin työtehtäviin. Teatterisihteerimme vastaa teatterin hallinnosta ja teatterin arjen pyörittämisestä. Työ sisältää teatterin sekä tuotannollisia, hallinnollisia että viestinnällisiä tehtäviä. Teatterisihteeri muun muassa päivystää viikoittain teatterilla ja on jäsenistön käytettävissä, huolehtii produktioiden lipunmyynnin järjestämisestä, seuraa teatterin taloutta, vastaa sähköposteihin ja puheluihin sekä maksaa laskut ja palkat. Viestinnällisiin tehtäviin kuuluu muun muassa tiedottamista, asiakaspalvelua ja tapahtumakalenterien päivittämistä. 

 

EDELLYTYKSET TEHTÄVÄÄN

 

Odotamme hakijalta kokemusta yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen taloudenpidosta, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa ja kokemusta viestinnästä, asiakaspalvelutaitoa sekä työhön soveltuvia opintoja tai työkokemusta. Tehtävien hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä useiden eri tahojen kesken. Työ on monipuolista ja itseohjautuvaa, joten tarvitset myös valmiudet työskennellä itsenäisesti. Työn luonteen vuoksi toivomme hakijoiden olevan myös sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä.

 

Tarjoamme monipuolista työkokemusta teatterimaailmassa, mahdollisuuksia oppia uutta sekä kehittyä hallinnollisissa tehtävissä taide- ja kulttuurialan osaajana. Työyhteisönäsi toimivat sekä TYT:n johtokunta, muut työntekijät, jäsenistö, eri produktioiden työryhmien jäsenet että asiakkaat ja sidosryhmien edustajat.

 

Käytännön perustaidot tietotekniikassa ja taloushallinnossa ovat välttämättömiä, minkä lisäksi erilaisten julkaisujärjestelmien (kuten WordPress, Mailchimp ja Canva) ja sosiaalisen median tunteminen on eduksi. Arvostamme Turun ylioppilasteatterin jäsenyyttä, TYT:n toiminnan tuntemusta tai muuta teatterialan kokemusta.

 

PALKKA JA TYÖAIKA

 

Teatterisihteerin sijaisuus on ajalla 12.6. – 30.9.2023. Teatterisihteerimme sekä johtokunnan edustajat perehdyttävät uutta sihteeriä ensimmäisen työviikon aikana. Lisäksi johtokunta toimii aktiivisesti teatterisihteerin sijaisen tukena.

Työtunteja on viikossa 18 tuntia. Työajasta 15 tuntia tehdään teatterin toimistolla toimistoaikoina ja 3 tuntia voidaan käyttää muuhun työhön toimistoaikojen ulkopuolella (sisältäen esimerkiksi puheluihin vastaamisen). Etätyöstä on mahdollista neuvotella erikseen. Työajat ovat joustavia, mutta toimistolla on päivystettävä pääasiassa toimistoaikoina.

 

Palkka on 12€/h. Koeaika on 1 kk. 

 

HAKEMINEN

 

Lähetä tiivis enintään yhden A4:n pituinen kirjallinen hakemus ja CV pdf-muodossa osoitteeseen: info@turunylioppilasteatteri.fi . Otsikoi viestisi TEATTERISIHTEERI 2023. Hakemus tulee toimittaa su 28.5. klo 23.59 mennessä. 

 

Kutsu haastatteluihin lähetetään viikon 22 aikana.

 

Haastattelut tehtävään pidetään lähtökohtaisesti tiistaina 6.6. Varaathan päivän jo alustavasti haastatteluun, tarkempi kellonaika sovitaan haastattelukutsun yhteydessä. 

 

LISÄTIETOJA

 

Puheenjohtaja Nuppu Ervasti, nuppu.ervasti@gmail.com, 044 3707993

 

Tuotantovastaava Aarni Koivisto, aarni.koivisto@gmail.com, 045 6791080