Wappukabaree 2023 – työryhmähaku

TYT hakee jälleen kursseja!
21.3.2023
TYT:n improilta jälleen iloksenne 24.4.2023
19.4.2023

Wappukabaree 2023 – työryhmähaku

Turun ylioppilasteatterin Wappukabaree etsii työryhmää ja bändiä!

Tänä keväänä Wappukabaree toteutetaan vallan elävän yleisön edessä muutaman poikkeusvuoden jälkeen.

Wappukabaree on nimensä mukaisesti hulvaton kabaree-muotoinen teatteriesitys, jossa vuorottelevat sketsit ja musiikkinumerot. Wappukabaree on reilun tunnin mittainen pläjäys, joka tekee kieroutuneen lempeästi pilaa tutuista ja ajankohtaisista ilmiöistä. Harjoituskausi alkaa välittömästi tiivistyen vappua kohden. Vuoden 2023 kabaree esitetään kahdesti vappuaattona 30.4. ihka elävän yleisön edessä Turun ylioppilasteatterilla Taiteen talossa. Lisäksi ennen esityksiä järjestetään kenraaliharjoitus 29.4. Kabareen työryhmä koostuu TYT:n taitavista vapaaehtoisista harrastajista.

Haemme tänä vuonna Wappukabareen työryhmään seuraavia jäseniä:

  • Ohjaaja/treenien vetäjä
  • Käsikirjoitustiimiläisiä
  • Esiintyvä työryhmä
  • Puvustovastaava
  • Tarpeistovastaava
  • Lavastusvastaava
  • Muusikoita tautayhtyeeseen

Vastaavien tehtävänä on huolehtia, että kunkin osa-alueen hommat valmistuvat sovittuun aikaan mennessä. Kaikkiin vastaavien rooleihin on saatavissa tukea ja apua!

Sujuuko sinulta soitto esimerkiksi kitaralla, rummuilla, bassolla tai koskettimilla? Haluatko päästä mukaan maan mainioon kabareetiimiin ja kartuttaa kokemustasi live-esiintyjänä sekä teatterin parissa? Tule soittajaksi TYT:n perinteisen Wappukaareen bändiin! Bändin tehtävänä on säestää musiikkinumeroita ja viihdyttää katsojia musiikin keinoin.

Treenit alkavat 8.4. teatterin esitystilassa ja jatkuvat aina vappuviikolle saakka.

Kysyttävää? Ilmoittaudu mukaan ja lähesty Wappukomissaaria sähköpostitse lauramrosten@gmail.com .

TYT eli Turun ylioppilasteatteri on vuonna 1959 perustettu harrastajateatteri ja TYYn alayhdistys, joka toimii toistaiseksi väliaikaisissa tiloissa Taiteen talossa. Wappukabaree on muodostunut TYT:n jäsenistön lahjaksi kaupunkilaisille ja vappukansan perinteiseksi viihdykkeeksi jo 1980-luvulla. Ainoastaan korona-pandemian vuosina kabaree toteutettiin striiminä. Kabareen työryhmään ovat kaikki tervetulleita eikä produktioon osallistuminen edellytä TYT:n jäsenyyttä.