Ota yhteyttä

 

Teatterisihteeri
Petra Lähde

040 823 4791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Teatterin toimistossa teatterin arkea pyörittää teatterisihteeri Petra Lähde. Petraan voi olla yhteydessä päivystysaikoina erilaisissa teatteriin liittyvissä asioissa, kuten lippuvarauksissa. Petra päivystää teatterilla arkisin viikoittain vaihtuvina aikoina. Päivystysajat löydät nettisivuilta etusivulta. Päivystysaikojen ulkopuolella voit olla kiireisissä asioissa puhelimitse (ei lippuvaraukset) yhteydessä johtokuntaan, jonka yhteystiedot löydät alta. Kiireettömissä asioissa meille voi laittaa myös sähköpostia!

Yhteystiedot
040 8234791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Johtokunta

 

Turun ylioppilasteatteria hallinnoi jäsenistön äänestyksellä valitsema johtokunta. Johtokunnan tehtävänä on hoitaa teatterin toimivan arjen kannalta oleellisia asioita taloudesta viestintään, markkinointiin ja jäsenasioihin. Johtokuntaan kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä sähköpostilla, mutta kiireisemmissä asioissa voi myös soittaa.

 


Milja Nordström

Tila ja turvallisuusvastaava

050 4112488


Tilojen käyttöön ja vuokraukseen liittyvät kysymykset voi suunnata minulle. Mikäli, et tiedä mistä menee valot päälle, miten varastotilaan mennään tai miten tiloissa toimitaan, laita rohkeasti viestiä.

sähköposti: miljaemilia@gmail.com

Katariina Kayser

Tilavastaava ja Syty- yhteyshenkilö

050 5169414


Toimin teatterin toisena tilavastaavana ja Syty -yhteyshenkilönä. Tilavastaavan hommissa vastaan tarpeiston ja puvustamon asioista. Tällä hetkellä sekä puvustamo että tarpeisto kärsivät edelleen muutosta johtuvista tilaongelmista, joten teatterimme pukujen ja tarpeiston lainaus on tällä valitettavan hankalaa.

sähköposti:
kayserkatariina(at)gmail.com

Tuomas Vainionpää

Tekniikka- ja yhdenvertaisuusvastaava

044 5434244


Teatterin valot, äänentoisto ja muu tekninen touhu ovat minun valtakuntaani. Vastaan siitä, että niin esityksissä kuin muissakin tapahtumissa saadaan laitteet sekä ohjelmat toimimaan toivotulla tavalla, ja muutoinkin tekniikkaan liittyviä kysymyksiä sekä toiveita voi suunnata minulle. Yhdenvertaisuusvastaavana yhdessä Millan kanssa huolehdimme, että teatterin toimintaan osallistujat (niin tekijät kuin katsojat) ovat tervetulleita, nähtyjä ja kuultuja.

Lyhyesti sanottuna siis: huolehdin että niin ihmisillä kuin laitteilla on hyvä olla tämän katon alla!

sähköposti:
tuomas.vainionpaa(at)gmail.com

Markus Laine

Kurssi- ja jäsenvastaava

040 7525079


Kurssitoiminnan hellää huolenpitoa ja kovaa markkinointia. Toimin kurssivetäjien ja kurssilaisten yhteyshenkilönä. Mietin myös jäsenviestintää ja viihtyisyyttä. Laitan välillä uusia jäsentapahtumia pystyyn.

sähköposti:
markuslaine62@gmail.com