Ota yhteyttä

 

Teatterisihteeri
Petra Lähde

040 823 4791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Teatterin toimistossa teatterin arkea pyörittää teatterisihteeri Petra Lähde. Petraan voi olla yhteydessä päivystysaikoina erilaisissa teatteriin liittyvissä asioissa, kuten lippuvarauksissa. Petra päivystää teatterilla arkisin viikoittain vaihtuvina aikoina. Päivystysajat löydät nettisivuilta etusivulta. Päivystysaikojen ulkopuolella voit olla kiireisissä asioissa puhelimitse (ei lippuvaraukset) yhteydessä johtokuntaan, jonka yhteystiedot löydät alta. Kiireettömissä asioissa meille voi laittaa myös sähköpostia!

Yhteystiedot
040 8234791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Johtokunta

 

Turun ylioppilasteatteria hallinnoi jäsenistön äänestyksellä valitsema johtokunta. Johtokunnan tehtävänä on hoitaa teatterin toimivan arjen kannalta oleellisia asioita taloudesta viestintään, markkinointiin ja jäsenasioihin. Johtokuntaan kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä sähköpostilla, mutta kiireisemmissä asioissa voi myös soittaa.

 

Anniina Salminen

Puheenjohtaja

044 0222 545


Vastaan yhdessä muiden johtokuntalaisten kanssa teatterin toiminnan pyörittämisestä. Puheenjohtajana tehtäviini kuuluu esimerkiksi jäsenkokousten koollekutsumiset, johtokunnan kokousten puheenjohtaminen, ohjelmistohaun järjestäminen, vuosikertomukset, toimintasuunnitelmat sekä muut yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat. Minuun voi olla yhteydessä asiassa kuin asiassa.

sähköposti:
puheenjohtaja(at)turunylioppilasteatteri.fi

Nuppu Ervasti

Varapuheenjohtaja, talous

044 370 7993


Johtiksen varapuheenjohtajana toimin puheenjohtajan työparina, tuen ja tuuraan häntä tarvittaessa. Talouspestissä hoidan teatterin raha-asioita, erityisesti vastuullani ovat apurahat ja taloustiimin vetäminen.

sähköposti:
nuppu.ervasti(at)gmail.com

Melissa Jolma

Markkinointi ja viestintä, talous

044 2379221


Markkinoinnin ja viestinnän vastuuhenkilönä vedän MaVi-tiimiä. Tiimin kanssa mietimme ja toteutamme sitä, kuinka TYT:nä haluamme näkyä ja kuulua ulospäin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai vaikka lehdistötiedotteissa. Taloustiimissä hoidan erityisesti budjetteja.

sähköposti:
melissa.jolma(at)gmail.com

Aarni Koivisto

Sopimukset ja kumppanuudet, markkinointi ja viestintä, talous

045 6791080


Toimin osana markkinoinnin ja viestinnän, sekä talouden tiimejä. Erikoisalueena sopimukset ja yhteistyökumppanuudet. Lisäksi vastaan teatterin nettisivuista ja tuottajien perehdyttämisestä.
Ideoita yhteistyöstä?
Ota rohkeasti yhteyttä!

sähköposti:
aarni.koivisto(at)gmail.com


Katariina Tasala

Sihteeri, naamiointi (maskeeraus, hiukset, erikoistehosteet)

040 7331285


Olen johtokunnan sihteeri, eli pidän huolta pöytäkirjoista ja kokousten aktiivisesta seuraamisesta. Lisäksi olen maskeeraaja ja pidän huolta teatterin naamioinnista, eli meikeistä ja niihin liittyvistä lisävarusteista, niihin liittyvästä hygieniasta sekä maskihuoneen inventaariosta, peruukeista, niiden käytöstä ja pesusta/valmistelusta esityksiin.

sähköposti:
tasalakatariina(at)gmail.com

Eljas Viitanen

Tila ja tarpeisto, yhdenvertaisuus, markkinointi ja viestintä

045 1122445


Huolehdin teatteritilan kunnosta ja vastaan yleisiin tilankäytöllisiin kysymyksiin. Vastuullani on erityisesti teatterin tarpeisto ja puvusto sekä niiden vuokraamista koskevat kysymykset. Huolehdin yhdenvertaisuuden toteutumisesta teatterilla ja toimin yhteyshenkilönä häirintä- ja syrjintätilanteissa. Olen osa markkinointi- ja viestintätiimiä.

sähköposti:
eoviit(at)gmail.com

Jouni Kekkonen

Tila ja turvallisuus, kurssivastaava

045 1379195


Tila- ja turvallisuusmestarina huolehdin tilan kunnosta ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. Kurssivastaavana huolehdin kurssien hakuilmoituksista ja kurssien palautteesta.

sähköposti:
jouni.i.kekkonen(at)gmail.com


Janne Pikka

Jäsenet

040 5355424


Pidän huolta jäsenistä ja otan vastaan uusia jäsenhakemuksia. Minulta voi tiedustella jäsenyyteen liittyvistä asioista.

sähköposti:
janne.pikka(at)gmail.com

Jussi Kalliokorpi

Tekniikka, video ja ääni

044 0666093


IT-tuki sekä video- ja äänikaluston vastaava. Striimaileva DIY-nörtti joka vastaa talon kaluston asennuksista, käytöstä sekä kunnossapidosta.

sähköposti:
jussi.kalliokorpi(at)gmail.com

Milja Nordström

Tila ja tekniikka, valot

050 4112488


Toinen tekniikkavastaava, erityisosaaminen valotekniikassa. Lisäksi yhdenvertaisuus ja tila-asiat; erityisesti tilakalenteriin liittyvät kysymykset.

sähköposti: miljaemilia@gmail.com