Ota yhteyttä

 

Teatterisihteeri
Petra Lähde

040 823 4791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Teatterin toimistossa teatterin arkea pyörittää teatterisihteeri Petra Lähde. Petraan voi olla yhteydessä päivystysaikoina erilaisissa teatteriin liittyvissä asioissa, kuten lippuvarauksissa. Petra päivystää teatterilla arkisin viikoittain vaihtuvina aikoina. Päivystysajat löydät nettisivuilta etusivulta. Päivystysaikojen ulkopuolella voit olla kiireisissä asioissa puhelimitse (ei lippuvaraukset) yhteydessä johtokuntaan, jonka yhteystiedot löydät alta. Kiireettömissä asioissa meille voi laittaa myös sähköpostia!

Yhteystiedot
040 8234791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Johtokunta

 

Turun ylioppilasteatteria hallinnoi jäsenistön äänestyksellä valitsema johtokunta. Johtokunnan tehtävänä on hoitaa teatterin toimivan arjen kannalta oleellisia asioita taloudesta viestintään, markkinointiin ja jäsenasioihin. Johtokuntaan kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä sähköpostilla, mutta kiireisemmissä asioissa voi myös soittaa.

 

Aarni Koivisto

Tuotantovastaava, markkinointi ja viestintä, talous

045 6791080


Toimin teatterimme tuotantovastaavana, eli vastaan teatterimme omien ohjelmistojen toteutumisesta. Pääohjelmistomme markkinointi-, viestintä-, ja talousasiat kuuluvat lautaselleni ja olen osana näiden vastuutiimeissä. Tuotantovastaavana perehdytän myös teatterimme tuottajat ja toimin heidän tukenaan. Lisäksi vastaan teatterin sopimusten ja yritysyhteistyön asioista.

Yhteistyöasioissa ja kysymyksissä voi lähestyä mua soittamalla tai spostilla!

sähköposti:
aarni.koivisto(at)gmail.com

Katariina Kayser

Markkinointi ja viestintä, tila-asiat


Toimin teatterimme markkinointi- ja viestintä-, sekä tilavastaavana.sähköposti:
TBA