Ota yhteyttä

 

Teatterisihteeri
Petra Lähde

040 823 4791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Teatterin toimistossa teatterin arkea pyörittää teatterisihteeri Petra Lähde. Petraan voi olla yhteydessä päivystysaikoina erilaisissa teatteriin liittyvissä asioissa, kuten lippuvarauksissa. Petra päivystää teatterilla arkisin viikoittain vaihtuvina aikoina. Päivystysajat löydät nettisivuilta etusivulta. Päivystysaikojen ulkopuolella voit olla kiireisissä asioissa puhelimitse (ei lippuvaraukset) yhteydessä johtokuntaan, jonka yhteystiedot löydät alta. Kiireettömissä asioissa meille voi laittaa myös sähköpostia!

Yhteystiedot
040 8234791
info@turunylioppilasteatteri.fi

Johtokunta

 

Turun ylioppilasteatteria hallinnoi jäsenistön äänestyksellä valitsema johtokunta. Johtokunnan tehtävänä on hoitaa teatterin toimivan arjen kannalta oleellisia asioita taloudesta viestintään, markkinointiin ja jäsenasioihin. Johtokuntaan kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä sähköpostilla, mutta kiireisemmissä asioissa voi myös soittaa.

 


Milja Nordström

Tila ja tekniikka, turvallisuus

050 4112488


Teatterin tekniikkavastaava, erityisosaaminen valotekniikassa. Lisäksi turvallisuus ja tila-asioissa vastaan tilan kunnosta, käytöstä ja turvallisuudesta.

sähköposti: miljaemilia@gmail.com

Eljas Viitanen

Tila ja esteettömyys, yhdenvertaisuus ja saavutettavuus, SYTY

045 1122445


Huolehdin teatteritilan kunnosta ja vastaan yleisiin tilankäytöllisiin kysymyksiin. Vastuullani on erityisesti teatterin esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyvät kysymykset. Huolehdin yhdenvertaisuuden toteutumisesta teatterilla ja toimin yhteyshenkilönä häirintä- ja syrjintätilanteissa. Olen osa MaVi-tiimiä sekä teatterimme SYTY-varavastaava.

sähköposti:
eoviit(at)gmail.com

Melissa Jolma

Kurssit, yhdenvertaisuus ja saavutettavuus, SYTY

044 2379221


Olen Melissa ja vastaan johtokunnassa. Toimin johtokunnassa kurssivastaavana ja toisena yhdenvertaisuuden vastaavana, ja minuun saa olla yhteydessä kaikkiin yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoisuuteen liityvissä asioissa. Lisäksi toimin myös teatterimme syty-edustajana. Yhteyttä minuun voi ottaa teatterin Discord-palvelimella.

sähköposti:
melissa.jolma(at)gmail.com

Markus Laine

Jäsenvastaava, kurssivastaavan apulainen

040 7525079


Olen johtiksen jäsenvastaava ja kurssivastaavan apulainen. Suunnittelen jäsenille puuhaa ja autan uusia jäseniä Tyt:lle kotiutumisessa. Minut tavoittaa parhaiten whatsapp-viestillä jäsenasioista.

sähköposti:
markuslaine62@gmail.com