Tilausesitykset

Puuttuuko juhlistasi vetonaula? Etsitkö ohjelmaa tapahtumaasi? Onko yritykselläsi tarve esiintymiskoulutukselle? Tilaa meidät keikalle!

Turun ylioppilasteatterilta voit tilata esiintyjiä ja esityksiä tapahtumiin, juhliin ja koulutuksiin. Teatterissamme toimii lukuisia teatteri-alan ammattilaisia sekä pitkän linjan harrastajia, jotka loihtivat tarpeisiisi sopivaa ohjelmaa. Meiltä voit tilata esimerkiksi improvisaatio- ja esiintymiskoulutusta, tilata esityksen tiloihisi, pyytää soveltavan taiteen esityksiä (esim. draamakasvatus, forum-teatteri) tai vaikka juontajan tai lauluryhmän!

Voit myös ostaa kokonaisen näytöksen esimerkiksi yrityksellesi tai tilata vierailuesityksen kauttamme.

Hinnat sovitellaan aina tapauskohtaisesti.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@turunylioppilasteatteri.fi!

Tilaa Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko keikalle

Kaipaako yrityksenne juhla ohjelmanumeroa nostattamaan tunnelmaa? Turun ylioppilasteatterin improvisaatioryhmä Läsnäolopakko odottaa yhteydenottoanne kravatit viritettyinä!

Läsnäolopakko on vuonna 2011 perustettu Turun ylioppilasteatterin oma improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen, show-henkiseen improvisaatioon, aina laulunumeroista lyhyisiin ja pidempiin sketseihin. Läsnäolopakko keikkailee esimerkiksi yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa sekä järjestää omia teemoiteltuja improiltojaan. Ryhmän voi tilata esiintymään tai vetämään improkoulutuksen pienelle tai suuremmalle ryhmälle.

Turussa Läsnäolopakon show’t tunnetaan muun muassa jokavuotisen Taiteiden yön hersyvimmästä ja ylitsepursuavimmasta yleisöstä sekä ennakkoluulottomasta kokeilunhalusta itse luotujen improvisaatiotekniikoiden muodossa.

Lisätiedot ja tilaukset: www.lasnaolopakko.com
lasnaolopakko@gmail.com