ÄN YY TEE TYT! -teatterifestivaali

Yhdistyksen kokous 17.2.
5.2.2019
Työryhmähaku: Kuutti
15.2.2019

ÄN YY TEE TYT! -teatterifestivaali

ÄN YY TEE TYT! -teatterifestivaali

Turun ylioppilasteatteri täyttää vuonna 2019 60 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi TYT järjestää keväällä 2019 kolmen produktion ÄN YY TEE TYT! -teatterifestivaalin. Maaliskuussa teatterilla nähdään produktiot Nälkätaiteilija, What if? sekä Läsnismusikaali. Festivaalin aikana järjestetään teatterin taipaletta avaava juhlavuosinäyttely ja puhujatilaisuuksia, joista ilmoitetaan myöhemmin.

NÄLKÄTAITEILIJA
Nälkätaiteilija on railakkaan melankolinen esitys, joka neljän näyttelijän voimin läjähtää vasten katsojan kasvoja kuin vienosti homeelta haiskahtava hansikas; haastaen, inhottaen, ja kenties hieman huvittaenkin. Näytelmä perustuu Franz Kafkan saman nimiseen novelliin, ja nauraa elämän luontaiselle kyvylle tehdä narreja niistä, joiden pyrkimykset ovat ylevät. Tämä on tarina vapaudesta, taiteilijasta ja taiteilijan nälästä, sekä ennen kaikkea tietenkin Nälkätaiteilijasta.

WHAT IF?
What if? on sanaton tanssin karnevaali. Leikkisä tanssin ja liikkeen maailma kyseenalaistaa kaiken: entäjossittelu on teoksen lähtökohta. Entä jos kehoni olisi ilmaa, maapallo litteä tai ei olisi painovoimaa? Esityksen absurdi maailma ihastuttaa — hetken aikaa kaikki saa olla luvalla ylösalaisin. Liike löytyy improvisoiden ja yhdessä tutkien annettuja raameja. What if? tarjoilee persoonallisen kattauksen tanssia ja tanssijoita sekä teosta varten sävelletyn äänimaailman. Teos sopii kaikille ja kaikenikäisille, ikään tai kieleen katsomatta.

LÄSNISMUSIKAALI
Läsnismusikaali on syntynyt Turun ylioppilasteatterin rakastetun improvisaatioryhmä Läsnäolopakon intohimosta improlauluun. Nämä riemastuttavat verbaaliakrobaatit loihtivat näyttämölle tunnetuista musikaaleista inspiroituneen maailman – täysin improvisoiden ja joka esityksessä uudella tavalla! Luvassa on kattaus unohtumattomia musikaalikohtauksia aina rakkausduetoista suuriin tanssikohtauksiin. Vuodesta 2012 aktiivisesti toiminut improvisaatioryhmä on kerryttänyt taitojaan vuosien varrella ja hioutunut ammattitason viihderyhmäksi.

NÄYTÖKSET

la 2.3. Nälkätaiteilija klo 18, Läsnismusikaali klo 19.30 (ensi-ilta)

ti 5.3. Nälkätaiteilija klo 19
ke 6.3. Nälkätaiteilija klo 19
to 7.3. Läsnismusikaali klo 19
pe 8.3. Läsnismusikaali klo 19

ti 12.3. Nälkätaiteilija klo 19
to 14.3. What if klo 19 (ensi-ilta)
la 16.3. What if klo 18, Nälkätaiteilija klo 19.30
su 17.3. Läsnismusikaali klo 17

ti 19.3. What if klo 19
ke 20.3.Läsnismusikaali klo 19
to 21.3. What if klo 19
la 23.3. What if klo 19
su 24.3. What if klo 16, Nälkätaiteilija klo 17.30 ja Läsnismusikaali klo 19

LIPUT (lipunmyynti aukeaa pe 8.2. klo 12.00)

Lippuvaraukset- ja ostot: turunylioppilasteatteri.fi/liput

Yksittäiset liput
6 / 12 €

Alennettu hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja TOP:n omistaja-asiakkaille.

Sarjalippu (kaikki kolme esitystä)
15 / 25 €

Sarjaliput etukäteen Turun ylioppilasteatterin lippukaupasta. Sarjalipun ostaneiden on varattava paikkansa haluamiinsa näytöksiin sarjalipun ostamisen lisäksi. Lippuvaraukset haluaman näytöksen kohdalta kohdasta ”lippuvaraukset”.

Lisäksi lippuja myydään näytöksiin tuntia ennen esityksiä lipunmyynnissä Turun ylioppilasteatterilla (Itäinen rantakatu 23). Lunastathan varatut ja ostetut liput lipunmyynnissä viimeistään varttia ennen näytöstä. Lunastamattomat liput palautetaan takaisin myyntiin.

Yli 10 hengen ryhmävarauksissa otathan yhteyttä teatterisihteeriin joko sähköpostitse info@turunylioppilasteatteri.fi tai puhelimitse 040 823 4791. Jos ryhmäsi estyy pääsemästä esitykseen, muistathan perua varauksen.

Teatteritilan esteellisyydestä voi lukea lisää täältä:
http://turunylioppilasteatteri.fi/tila/

Näytökset Turun ylioppilasteatterilla (Läntinen Rantakatu 23, 20100 Turku). Yhden esityksen kesto on noin 1h.