Koronarajoitusten johdosta loppuvuoden esitykset TYT:llä joudutaan perumaan

TYT hakee teatterisihteeriä
7.10.2020
SÄRKYNEIDEN SYDÄNTEN LAULUILTA 14.2. KLO 18
3.2.2021

Koronarajoitusten johdosta loppuvuoden esitykset TYT:llä joudutaan perumaan

Arvoisa Turun ylioppilasteatterin ystävä!  

TYT:n esitystoiminta keskeytetään ja muut TYT:n yleisötapahtumat joudutaan perumaan annettujen viranomaissuositusten mukaisesti 3.12.-23.12. väliseltä ajalta. Teatterin johtokunta seuraa tilannetta ja tiedottaa tarvittaessa asiasta lisää myöhemmin. TYT:lle on erityisen tärkeää että meillä on turvallista harrastaa, tehdä työtä ja vierailla.

Esitystoiminnan peruminen koskee Cthulhun kutsu -näytelmää, jonka esityskausi keskeytyy tämän vuoden osalta. Näytelmästä on tulossa kuitenkin tammikuussa 2021 lisänäytöksiä. Kaikkiin lipun ostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä lipunoston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ostetun lipun voi vaihtaa käytettäväksi vaihtoehtoisena esityspäivänä, sen voi vaihtaa TYT:n lahjakorttiin tai lipusta voi saada rahat takaisin. Mikäli et saa sähköpostia, voit olla yhteydessä teatteriin sähköpostitse osoitteeseen info@turunylioppilasteatteri.fi tai puhelimitse 040-8234791 TYT:n nettisivuilta löytyvinä teatterisihteerin päivystysaikoina. Pyydämme kärsivällisyyttä ostettuihin lippuihin liittyvissä asioissa, käsittelemme kaikki ostetut liput, mutta lipun ostaneita on paljon.

Kokoontumisrajoitukset koskevat lisäksi TYT:n kurssitoimintaa. Improvisaation- ja näyttelijäntyön jatkokurssien kurssilaisiin ovat yhteydessä kurssien ohjaajat mahdollisimman pian.

TYT:n väki toivottaa kaikille lämmitä ja tunnelmallista joulunodotusaikaa kaikesta huolimatta!