Läsnäolopakko: Improvisoitu musikaali!

NYT TULI LÄHTÖ! – Särkyneiden sydänten lauluilta
9.2.2022
Kurssisi TYT:lle? Lyhyiden ja pitkien kurssien haku on auki!
16.3.2022

Läsnäolopakko: Improvisoitu musikaali!

Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko hyvästelee pitkäaikaisen kotinäyttämönsä improvisoidulla musikaalilla Turun ylioppilasteatterilla su 20.2. klo 18.00!

 

Turkulainen improvisaatioteatteriyhdistys Läsnäolopakko ry esittää Turun ylioppilasteatterilla esityksensä Improvisoitu musikaali. Kyseessä on viimeinen esitys ryhmän pitkäaikaisella kotinäyttämöllä, jolla on nähty Läsnäolopakon esityksiä jo kymmenen vuoden ajan. Lisäksi kyseessä on viimeinen julkinen esitys, joka nähdään Turun ylioppilasteatterin nykyisessä esitystilassa osoitteessa Läntinen Rantakatu 23. ”Uskon, että illan aikana ilmassa on samaan aikaan sekä haikeutta että suurta ylpeyttä siitä, että saamme vielä kerran esiintyä tuolla rakkaalla näyttämöllä”, kommentoi Läsnäolopakko-ryhmän tuottaja ja esiintyjä Hannu Rantala.

Improvisoidussa musikaalissa Läsnäolopakon ammattitaitoiset näyttelijät ja muusikot improvisoivat näyttämölle tunnetuista musikaaleista inspiroituneen maailman yleisön ehdotusten pohjalta. Luvassa on hulvattomia hahmoja, koskettavia kohtauksia ja kattaus unohtumattomia musikaalinumeroita musiikkigenrestä toiseen, aina rakkausduetoista suuriin tanssikohtauksiin. 

Läsnäolopakko on vuonna 2011 Turun ylioppilasteatterilla perustettu improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen ja show-henkiseen improvisaatioon. Omien esitysten lisäksi Läsnäolopakko keikkailee yksityistilaisuuksissa sekä järjestää koulutustoimintaa. Syksyllä 2020 ryhmä järjestäytyi yhdistykseksi. Improvisaatioteatteriyhdistys Läsnäolopakon tavoitteena on paitsi järjestää esitys- ja koulutustoimintaa, myös vahvistaa turkulaisen improvisaatioteatterin elinvoimaisuutta, vaalia sen pitkiä perinteitä ja kutsua turkulaiset nauttimaan improvisaatiosta taiteenlajina.

Läsnäolopakon improvisoitu musikaali Turun ylioppilasteatterilla 20.2. klo 18.00.

 

Liput täältä

 

Lippujen hinnat:

15 euroa/12 euroa*, 

Kannatuslippu 20 euroa

*Alennusryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, ase- ja siviilipalvelusta suorittavat, työttömät 


Lisätietoja:
Hannu Rantala,
Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko
p. 0405817822, lasnaolopakko@gmail.com
www.lasnaolopakko.com