Läsnäolopakon 10-vuotisjuhlashow Turun ylioppilasteatterilla!

Vuokra! -musikaali on Turun ylioppilasteatterin viimeinen produktio nykyisessä teatteritilassaan – Läntisen Rantakadun joutsenlaulu saa ensi-iltansa 2.12.
19.11.2021
Kursseja keväällä 2022!
31.12.2021

Läsnäolopakon 10-vuotisjuhlashow Turun ylioppilasteatterilla!

Turkulainen improvisaatioryhmä Läsnäolopakko juhlistaa 10-vuotista uraansa juhlashowlla

Turkulainen improvisaatioryhmä Läsnäolopakko juhlistaa 10-vuotista uraansa juhlashowlla Turun ylioppilasteatterilla 27.11. Juhlashowssa esiintyy yli kaksikymmentä ryhmän nykyistä ja entistä jäsentä. Yli kaksituntisen shown aikana tehdään muun muassa historiakatsaus Läsnäolopakon tähänastiseen uraan, kuullaan improvisoitua musiikkia sekä nähdään hersyvää sketsiviihdettä. Illan aikana improajat pistävät parastaan ja jokainen hetki syntyy tässä ja nyt, ilman käsikirjoitusta. Läsnäolopakko on kerännyt illan kavalkadiin yleisön suosikeiksi nousseita impropelejä kymmenen vuoden ajalta. Luvassa on sekä klassisimpia improtekniikoita että aivan uusia vain tätä iltaa varten kehitettyjä pelejä. Improvisaation hengessä kuitenkaan edes esiintyjät eivät tiedä etukäteen illan tarkkaa kulkua vaan sen päättää hattu, josta yleisö saa nostaa lapulla seuraavaan ohjelmanumeron. Yleisö onkin Läsnäolopakon syntymäpäiväshowssa kunniavieraana.

Läsnäolopakko on vuonna 2011 Turun ylioppilasteatterilla perustettu improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen ja show-henkiseen improvisaatioon. Syksyllä 2020 ryhmä järjestäytyi yhdistykseksi. Improvisaatioteatteriyhdistys Läsnäolopakon tavoitteena on paitsi järjestää esitys- ja koulutustoimintaa, myös vahvistaa turkulaisen improvisaatioteatterin elinvoimaisuutta, vaalia sen pitkiä perinteitä sekä kutsua turkulaiset nauttimaan improvisaatiosta kulttuurielämyksenä.

Sisältövaroitukset: roisi huumori, karkea kielenkäyttö

Läsnäolopakon 10-vuotisjuhlashow

Turun ylioppilasteatterilla 27.11.2021 klo 20.00

Liput 10/15e


Kiinnostuitko Läsnäolopakosta?

Ota yhteyttä,
Hannu Rantala,
lasnaolopakko@gmail.com
www.lasnaolopakko.com