Läsnäolopakon 12 tunnin impromaraton

Ohjelmistohaku vuodelle 2021 on auki!
12.5.2020
SytyVision Theatre Contest!
27.5.2020

Läsnäolopakon 12 tunnin impromaraton

Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko järjestää lauantaina 23.5.2020 klo 12—24 virtuaalisen impromaratonin! Maraton kestää 12 tuntia ja sisältää taukoamatonta improvisaatiota suoraan Turun ylioppilasteatterilta kotisohvallesi. Striimi jaetaan Läsnäolopakon Facebook-sivulle, ja toivomme katsojien kommentoivan esitystä ja vaikuttavan esitykseen videon kommenttikentässä.

Maratonin voi katsoa ilmaiseksi, tai siihen voi ostaa Lyyti-linkin kautta 5 (alennushintainen) /10 (normaalihintainen) / 20 euroa (tukihintainen) maksavan lipun. Lipputuloilla tuetaan Turun ylioppilasteatterin toimintaa.

Liput osoitteesta: https://www.lyyti.fi/reg/Lasnaolopakon_12_tunnin_impromaraton_5723

12-tuntisen impromaratonin kulkuun voi vaikuttaa myös jo etukäteen ostamalla esitykseen ohjelmaa Turun ylioppilasteatterin Mesenaatti-kampanjan kautta (https://mesenaatti.me/1588/korona-aid-turun-ylioppilasteatteri/?fbclid=IwAR2fW7sfYUCSdiLdqFWAT6uWd3Jq1avhikksjsl2vwpRuuRRWjN-xIBFEbo). Mesenaatin kautta ostettavat vaihtoehdot ovat:

1. Tervehdyslaulu itsellesi tai kaverille 40 euroa/kpl

Yllätä itsesi, kaverisi tai vaikka äitisi Läsnäolopakon kautta! Tilaa lauluksi hurja rockilottelu, koskettava countryballadi tai vaikka freestyle rap. Vain mielikuvitus on rajana!

Kappaleet esitetään lauantaina 23.5. järjestettävän Läsnäolopakon impromaratonin yhteydessä.

Kirjoitahan Lisätietoja -kenttään yhteystietosi, ja mihin kellonaikaan toivoisit laulun esitettävän lauantaina 23.5. Lisäksi voit kertoa asioita, joita haluat laulun sisältävän, esimerkiksi laulun aiheen, teeman, tyylilajin tai kenelle kappale on omistettu. Yksi improryhmän edustaja lukee tiedot ja kertoo ne vasta H-hetkellä esiintyjille, jolloin heillä ei ole aikaa valmistautua. Tuloksena on siis taatusti improvisoitu biisi!

2. Mitä vain -kortti: Läsnikselle 12 minuuttia ohjelmaa 90 euroa/kpl

Ohjaile improryhmää kuin marionetteja konsanaan — impron ja hyvän maun rajoissa! Ostamalla Mitä vain -kortin saat pyytää improajia tekemään, mitä haluat, kuten näyttelemään, laulamaan, lausumaan runoja, kyhäämään minimusikaalin haluamasi teeman mukaan, tanssimaan pöydillä, syömään jäätelöä tai kasaamaan ihmispyramidin. Anna mielikuvituksesi lentää!

Mitä vain -korttien 12 minuutin sisältö toteutetaan 23.5. järjestettävän 12h-impromaratonin yhteydessä. Lisätietoja-kohdassa voit toivoa toteutukselle tiettyä kellonaikaa kyseiselle päivälle.
Kirjoitathan Lisätietoja-kenttään myös yhteystietosi ja asioita, joita haluat 12 minuutin esityksen sisältävän. Yksi improryhmän edustaja näkee tiedot ja välittää ne vasta esityshetkellä esiintyjille, joten näillä ei ole aikaa valmistautua.

Huom! Emme suostu tekemään mitään laitonta, rasistista, seksististä, muuten syrjivää, huomattavan vaarallista, epähygienistä tai alastomuutta sisältäviä temppuja. Muut kivat, kovat ja luovat jutut toteutetaan ilolla!

Tervetuloa seuraamaan Läsnäolopakon ennennäkemätöntä improtempausta!