Ohjeistus epidemiakaudelle

Titus Andronicus oli pitkään Shakespearen halveksituin näytelmä
26.1.2020
Turun ylioppilasteatteri peruu kaikki esityksensä 12.4. saakka
16.3.2020

Ohjeistus epidemiakaudelle

Tiedoksi kävijöillemme

Eilen 12.3. Suomen hallitus on suosittanut kaikkien yli 500 hengen yleisötilaisuuksien perumista toukokuun loppuun asti. Pienenä teatterina Turun ylioppilasteatterin (TYT) toiminta jatkuu toistaiseksi suunnitellulla tavalla. Teatterin johtokunta seuraa kuitenkin tilannetta jatkuvasti, ja tiedottaa myöhemmin mahdollisista lisätoimenpiteistä. 

 

Ehkäisevinä toimenpiteinä olemme tehostaneet teatteritilan siivousta, ohjeistaneet käsien pesusta ja siirtyneet käyttämään toistaiseksi vain kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä saniteettitiloissamme. Saniteettitiloissa ja lämpiössä on saatavilla desinfioivaa käsihuuhdetta. Yleisölämpiön ja teatterisalin pintojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. 

 

Riskiryhmään kuuluvia ja heidän läheisiään pyydämme käyttämään erityistä harkintaa teatteritilaan saapumisen suhteen. 

 

Lisäksi pyydämme, että asiakkaamme

 

  • käyttävät maksukorttia käteisen sijaan
  • välttävät kättelemistä ja kaikkea ylimääräistä fyysistä kontaktia
  • eivät saavu katsomaan esitystä sairaana, edes pienessä flunssassa

 

 

Ostetut liput on mahdollista sairastapauksessa vaihtaa toiseen esitykseen

Mikäli yksittäinen esitys peruuntuu TYT:n toimesta, kyseiseen esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan mihin tahansa muuhun näytökseen jossa on tilaa. TYT tiedottaa esitysten mahdollisista peruuntumisista erikseen, ja ottaa yhteyden lipun ostaneisiin.

Sairastapauksessa osallistumisensa voi peruuttaa ottamalla yhteyden Turun ylioppilasteatterin puhelimeen (040-8234791) soittaen ja tekstiviestitse. Puhelimeen vastataan teatterisihteerin päivystysaikoina (http://turunylioppilasteatteri.fi/) ja tunnin ajan ennen esitystä lipunmyynnin ollessa käynnissä.

Ystävällisin terveisin,

Teatterin johtokunta