Osallistu TYTn Korona Aid-kampanjaan Mesenaatissa!

Virtuaalinen Wappukabaree!
23.4.2020
Mielipuoliveturi jäi odottamaan lähtöään laiturille
5.5.2020

Osallistu TYTn Korona Aid-kampanjaan Mesenaatissa!

Korona Aid: Turun ylioppilasteatteri

Tue Turun ylioppilasteatteria pandemian tuhojen keskellä! Kampanjaan pääset tutustumaan täältä.

Turun ylioppilasteatteri kerää varoja toimintansa ylläpitämiseen mesenaatti.me-sivuston avulla. Teatterin aktiivit ovat käärineet hihansa ja valmistaneet myytäväksi upeita tuotteita aina käsintehdyistä koruista ja magneeteista uniikkeihin tilausrunoihin ja harppukappaleisiin. Näissä talkoissa jokaisen panos on tärkeä, ja kutsumme kaikki teatterin ystävät mahdollistamaan toimintamme myös jatkossa!

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen sekä Turun ylioppilasteatterille että koko maailmalle. Pandemian ja siitä johtuvan poikkeustilan takia jouduimme perumaan kevään Mielipuoliveturi-näytelmän koko esityskauden vain viikkoa ennen ensi-iltaa. Päätös oli musertava niin teatterille kuin näytelmän työryhmälle. Samassa hetkessä peruuntui myös käytännössä koko teatterin aktiivinen arki – myös tulevien näytelmien harjoitukset, vierailuesitykset, tilavuokrat ja kurssit maalis-toukokuun ajalta. Todennäköisesti yleisötapahtumien peruminen jatkuu pitkälle kesään. Myös Turun ylioppilasteatterin kesäteatterin, Liedon Vanhalinnaan suunnitellun Kellokosken prinsessa -teoksen toteutuminen on vaakalaudalla. Poikkeustilanteen takia käytännössä neljäsosa teatteritoiminnan tuloista on peruuntunut kevään ajalta.

Teatteriperheemme vahvuus on sen jokaisessa jäsenessä ja ystävässä. Olette teatterimme arvokkain voimavara. Ilman teitä emme pystyisi tuottamaan vuodesta toiseen korkealuokkaisia esityksiä ja ainutlaatuista turkulaista ylioppilasteatteria. Nyt kutsumme apuun kaikkia teitä, jotka haluatte olla mukana varmistamassa, että Turun ja Suomen teatterikentälle merkityksellinen teatteritoiminta säilyy myös vaikeiden aikojen yli. Yhdessä turvaamme arvokkaan teatteriperinteen jatkumisen, ja mahdollisuuden teatterin tekemiseen myös tuleville ylioppilasteatterisukupolville. Periksiantamaton turkulainen ylioppilasteatterihenki ei taivu tässäkään tilanteessa!

Osallistuttuasi kampanjaamme muista kertoa siitä myös kavereillesi. Kampanjaa saa jakaa omissa kanavissa, siihen saa haastaa muita teatterin ystäviä ja nimeämme saa huudella turuilla ja toreilla! Jokainen tykkäys, kommentti ja jakaminen tuo meille lisää näkyvyyttä ja lisää väkeä turvaamaan yhdessä Turun ylioppilasteatterin jatkoa. Muista myös seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa.