Syksyn kurssit

Koululaispaketti Poltetusta oranssista
3.9.2019
Työryhmähaku: Titus Andronicus
6.9.2019

Syksyn kurssit

Suositut kurssit saapuvat taas! Näyttelijäntyön perusteet sekä improvisaation alkeiskurssi alkavat TYT:llä 23.9. Näyttelijäntyön opettajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Alina Kilpinen ja improvisaation saloihin johdattavat improvisaattorit Juhani Kakko ja Jouni Röyskö.

Kurssit ovat helppo ja matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi teatteriharrastus. Kursseille osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa teatterikokemusta, ja niillä tehtävät harjoitteet sopivat kaikille.

Kurssien hinnat 60 e/40 e(opiskelijat)/25 e (TYT:n jäsenet)

Näyttelijäntyön perusteet

Oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä? Kurssilla aloitetaan nimensä mukaisesti perusteista, etsitään toimivaa ääntä, liikettä, kontaktia ja läsnäoloa.

Kurssilla on 12 harjoituskertaa, ja harjoitukset pidetään 23.9. alkaen maanantaisin klo 16.15–18.  Vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Alina Kilpinen.

Huom! Näyttelijäntyön perusteet -kurssille otamme tänä syksynä ensisijaisesti henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet TYT:n näyttelijäntyön kurssille.

Ilmoittautuminen näyttelijäntyönkurssille alkaa 5.9. klo 12 osoitteessa Nayttelijantyon_perusteet_1480

Improvisaation alkeet

Improvisaatio on hetken taidetta ja heittäytymisen riemua, jossa kehittyvät niin itseilmaisu kuin ryhmätyötaidot.

Se on myös oiva keino näyttelijäntyön, itsevarmuuden ja esiintymisrohkeuden kehittämisessä. Huippusuosittua alkeiskurssia vetävät myös Hansa Lovers -ryhmästä tutut improvisaatiokouluttajat Juhani Kakko ja Jouni Röyskö.

Kurssi sisältää 12 kurssikertaa, ja harjoitukset pidetään teatterilla maanantaisin 23.9. alkaen klo 18.15–20.

Huom! Improvisaation alkeet -kurssille otamme tänä syksynä ensisijaisesti henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet TYT:n improkurssille.

Ilmoittautuminen improvisaation alkeiskurssille alkaa 5.9. klo 12 osoitteessa lyyti.in/improvisaationalkeet