Tila

 

Tilavuokraus

Etsitkö tilaa vuokrattavaksi syntymäpäiväjuhliin, karonkkaan, yhdistyksesi kokoukseen, koulutukseen, joogakurssille, esityksesi näyttämöksi tai muuhun yksityis- tai yleisötilaisuuteen?

Teatteritilamme mukautuu monenlaiseen käyttöön ja siellä voi järjestää tilaisuuksia max. 100 hengelle. Tilaa vuokrataan päiväksi, illaksi tai koko päivän tilaisuuksiin, riippuen teatteritilan muusta samanaikaisesta käytöstä. Katsomoa ei muokata tilavuokran mukaan, vaan se vuokrataan sen hetkisessä laajuudessaan. Voit vuokrata pelkän tilan tai myös tekniikan eli valot ja äänentoiston.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso pohjapiirrustus täältä

Turun ylioppilasteatteri ry:n tilavuokrahinnasto (15.8.2016)

Nämä hinnat ovat suuntaa-antavia. Hinnoista voidaan neuvotella, ja ne voidaan räätälöidä aina käyttötarkoituksen ja tilaan kohdistuvan rasituksen mukaan.

Teatteritilan vuokraan kuuluu teatterisalin ja yleisölämpiön käyttö osoitteessa Läntinen Rantakatu 23. Vuokrattaessa tilaa esityskäyttöön vuokraan kuuluvat myös kulistamo ja näyttelijöiden pukuhuoneet.

Vuokra/ilta (n. 4 tuntia):

tila 150 €
tila + tekniikka 200 €
tila + tekniikka + valvoja 250 €

Vuokra/koko päivä:

tila 200 €
tila + tekniikka 250 €
tila + tekniikka+ valvoja 300 €

Vuokra/3 päivää:

tila 500 €
tila + tekniikka 600 €
tila + tekniikka + valvoja 700 €

Vuokra/viikko:

tila 900 €
tila + tekniikka 1000 €
tila + tekniikka + valvoja 1500 €

Vuokra/kuukausi:

tila 3000 €
tila + tekniikka 3500 €

Jäsenhinnat:
Vuokra/ilta (n. 4 tuntia):

tila 0€ (mikäli tilaa ei varata etukäteen)
20€ (kun tehdään varaus korkeintaan 1 kk etukäteen)
tila + tekniikka 50€
tila + tekniikka + valvoja 70€

Vuokra/koko päivä:

tila 0€ (mikäli tilaa ei varata etukäteen)
50€ (kun tehdään varaus korkeintaan 1 kk etukäteen)

Muut hinnat jäsenille - 50 %
Tarvittaessa tekniikkamestari on palkattavissa tekniikkaa rakentamaan ja ajamaan.

Tilan esteettömyys

Turun ylioppilasteatterin rakennus sijaitsee osoitteessa Linnankatu 24, sisäpihalla. Sisäpiha on hiekkatietä, autolla pääsee melkein ovelle asti. Sisäänkäynnillä on portaat ja ramppi. Katsomossa on varattavissa tilaa pyörätuolille. Huomioithan kuitenkin, että tila on jossain määrin esteellinen, sillä rakennuksen iän takia siihen ei ole koskaan tehty esteetöntä wc:tä.

Pyydämme lisäksi yleisöä huomioimaan sen, että yhä isompi määrä väestöstä kärsii hajusteyliherkkyydestä tai -allergiasta. Pahimmassa tapauksissa oireilu voi aiheuttaa astmakohtauksia, pahoinvointia ja päänsärkyä. Jätäthän tuoksuvat tuotteet laittamatta esityksiin, missä istutaan tiiviisti yhdessä, kiitos! Näin pyrimme tarjoamaan kaikille hyvän kokemuksen.

Lippuvarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdollisista erityistoiveista, jotta ne osataan huomioida ajoissa. Pyörätuolipaikat tulee varata teatterisihteerin kautta, yhteystiedot alla.

Lisätietoja esteettömyydestä sekä esteettömien paikkojen varaukset:
Turun ylioppilasteatteri 040 823 4791, info@turunylioppilasteatteri.fi