Tila

 

Tilavuokraus

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme Taiteen talossa (os. Nunnankatu 4), ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää! Hinnat ym. sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Meillä on käytössämme sekä harjoitustila että esitystila.

Tilan esteettömyystiedot

Valitettavasti Turun ylioppilasteatterin tilat eivät ole täysin esteettömät.

Teatterin sisäänkäynti on suoraan, noin 15 metriä pihan portista eteenpäin. Pihalla on kiveystä, joka on paikoin kaltevaa.

Pääasiallinen sisäänkäynti johtaa rappukäytävään ja esitystilaan noustaan yhden kerroksen verran rappusia. Rappuset ovat leveät ja niissä on kaide molemmin puolin.

Mikäli tarvitset esteetöntä kulkua, voit soittaa ovikelloa ja sinulle tullaan avaamaan ovi ja näyttämään reitti ja avustamaan tarvittaessa peremmälle. Esteettömämpi reitti on esitystilan ovesta viereinen pariovi, joka on 84 cm leveä ja aukeaa 170 cm leveäksi. Tällä ovella on noin 2 cm korkea kynnys. Ovelta pääsee käytävää pitkin hissille, joka on tilavuudeltaan esteetön, mutta hissin ovi on painava ja hissin painike on korkealla.

Esitystila on toisessa kerroksessa ja sinne johtavalla käytävällä on 2 ovea, joista toinen on painava palo-ovi. Molemmissa ovissa on painettava vaakavedin ja noin 2 cm korkea kynnys. Molemmat oviaukot ovat 82 cm leveitä ja aukeavat tarvittaessa 116 cm leveäksi.

Osa esitystilan katsomopaikoista on lattiatasossa ja tuoleja voi poistaa pyörätuolin tieltä. Katsomotuolit ovat selkä- ja käsinojalliset. Istuimen leveys on 45 cm.

Esteetön wc löytyy hissin läheltä ensimmäisestä kerroksesta, wc on oikeakätinen. Muut wc-tilat löytyvät toisesta kerroksesta. Wc-tilat ovat sukupuolittamattomat.

Lippuvarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdollisista erityistoiveista, jotta ne osataan huomioida ajoissa. Pyörätuolipaikat tulee varata teatterisihteerin kautta, yhteystiedot alla.

Lisätietoja esteettömyydestä sekä esteettömien paikkojen varaukset:
Turun ylioppilasteatteri 040 823 4791, info@turunylioppilasteatteri.fi