Tila

 

Tilavuokraus

Etsitkö tilaa vuokrattavaksi syntymäpäiväjuhliin, karonkkaan, yhdistyksesi kokoukseen, koulutukseen, joogakurssille, esityksesi näyttämöksi tai muuhun yksityis- tai yleisötilaisuuteen?

Teatteritilamme mukautuu monenlaiseen käyttöön ja siellä voi järjestää tilaisuuksia max. 100 hengelle. Tilaa vuokrataan päiväksi, illaksi tai koko päivän tilaisuuksiin, riippuen teatteritilan muusta samanaikaisesta käytöstä. Katsomoa ei muokata tilavuokran mukaan, vaan se vuokrataan sen hetkisessä laajuudessaan. Voit vuokrata pelkän tilan tai myös tekniikan eli valot ja äänentoiston.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso pohjapiirrustus täältä

Turun ylioppilasteatteri ry:n tilavuokrahinnasto (3.1.2019)

Nämä hinnat ovat suuntaa-antavia. Hinnoista voidaan neuvotella, ja ne voidaan räätälöidä aina käyttötarkoituksen ja tilaan kohdistuvan rasituksen mukaan. Pitkäaikaisissa vuokrissa otathan yhteyttä teatterisihteeriin sekä tarjoat hintaa vuokra-aika ehdotusten kera.

Teatteritilan vuokraan kuuluu teatterisalin ja yleisölämpiön käyttö osoitteessa Läntinen Rantakatu 23. Vuokrattaessa tilaa esityskäyttöön vuokraan kuuluvat myös kulistamo ja näyttelijöiden pukuhuoneet.

PÄIVÄ (08-16)

Perushinta (klo 08-16) 100€
Hinta tekniikan kera (klo 08-16) 200€

ILTA (16-02)

Perushinta (klo 16-02) 150€
Hinta tekniikan kera (klo 16-02) 250€

KOKO PÄIVÄ (08-02)

Koko päivä (klo 08-02) 300€
Koko päivä tekniikan kera (klo 08-02) 450€

Erityishinnat

Jäsenet
Jos tila varataan aikaisintaan viikkoa ennen, saavat teatterin jäsenet tilan ilmaiseksi.

Vuokrahinnat ovat jäsenille -50 % yllämainituista.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistykset

TYYn alayhdistyksille vuokrahinnat ovat -25% yllämainituista.

Tilan esteettömyys

Turun ylioppilasteatterin esitystila ja toimisto sijaitsee Taiteen talossa, osoitteessa Nunnankatu 4. Esitystila sijaitsee rakennuksen Nunnankadun puoleisessa päädyssä, toisessa kerroksessa. Ovi esitystilaan sijaitsee sisäänkäynti portin läheisyydessä. Autoille on kadunvarsipysäköintiä teatterin läheisyydessä. Sisäänkäynnillä on portaat, mutta tilaan on esteetön kulku pyydettäessä. Rakennuksesta löytyy myös esteetön wc. Toimistotila sijaitsee sen sijaan sisäpihan perällä. Tilan ovella on korkea kynnys ja tilaan vie portaat. Esteetöntä kulkua toimistotilaan ei valitettavasti ole.

Pyydämme lisäksi yleisöä huomioimaan sen, että yhä isompi määrä väestöstä kärsii hajusteyliherkkyydestä tai -allergiasta. Pahimmassa tapauksissa oireilu voi aiheuttaa astmakohtauksia, pahoinvointia ja päänsärkyä. Jätäthän tuoksuvat tuotteet laittamatta esityksiin, missä istutaan tiiviisti yhdessä, kiitos! Näin pyrimme tarjoamaan kaikille hyvän kokemuksen.

Lippuvarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa mahdollisista erityistoiveista, jotta ne osataan huomioida ajoissa. Pyörätuolipaikat tulee varata teatterisihteerin kautta, yhteystiedot alla.

Lisätietoja esteettömyydestä sekä esteettömien paikkojen varaukset:
Turun ylioppilasteatteri 040 823 4791, info@turunylioppilasteatteri.fi