Toukokuu on Turun ylioppilasteatterilla Striimikuu!

KEVÄÄN KURSSIT OVAT TÄÄLLÄ – RAJOITUKSET AIHEUTTAVAT MUUTOKSIA
19.2.2021
WAPPUKABAREE 2021
21.4.2021

Toukokuu on Turun ylioppilasteatterilla Striimikuu!

Pandemia koittaa, mutta pandemia ei voi voittaa. Jos ihmiset eivät pääse katsomoon, tulee lava kotisohville. Siksi Turun ylioppilasteatteri nimeää toukokuun Striimikuukaudeksi ja tarjoaa yhteensä viisi erilaista striimattavaa tapahtumaa.

 

WAPPUKABAREE 30.4. klo 19

Tarvitseeko tätä edes markkinoida? Se on taas täällä! Yli kolmikymmenvuotinen ja virtuaalisesti jo kaksivuotinen komiikkaperinne lävähtää vapunaattona eetteriin. Oletko pikku simasuu vai onko kädessäsi skumpan sijasta ihan shampanjaa? Voit valita hintasi erilaisista tukilipuista TYT:n nettisivuilta. Liput nyt myynnissä!

LIPUT TÄÄLTÄ

 

SYTYNÄÄS 8.5. klo 19

Tampereen Ylioppilasteatteri voitti viime vuonna ideoimamme Sytyvision Theatre Contestin ja sai näin oikeuden isännöidä vuoden 2021 tapahtumaa. Nimi on selkeästi uitettu Tammerkoskessa ja konseptiakin muka viilattu paremmaksi, mutta onneksi tärkein on edelleen mukana. Maksuttomassa etäteatteritapahtumassa on mukana kymmenen suomalaista ylioppilasteatteria TYT mukaan lukien. Tule, katso ja kannusta voitto takaisin tänne kotiin!

 

LAULURYHMÄN EUROVIISUILTA 13.5. klo 19

Särkyneiden sydänten lauluillasta ystävänpäivältä tuttu ryhmä teatterimme musikaalista osastoa täyttävät lavan jälleen. Tällä kertaa Euroviisuteemalla toteutettava ilta ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Kysymys kuuluukin onko se näillä biiseillä edes mahdollista?

Klassikot ja tykeimmät eurobilepumput näät maksuttomasti, mutta kun reivaamiseltasi olet jo hetken hengitellyt pystyt halutessasi ostamaan nettisivuiltamme erinimisiä ja -hintaisia tukilippuja!

 

LÄSNÄOLOPAKON MURHAMYSTEERI 15.5. klo 19

Improvisaatioryhmä Läsnäolopakko esittää improvisoidun murhamysteerin ensimmäistä kertaa striimattuna. Dekkariklassikot kohtaavat improvisoidun teatteritaiteen eikä kukaan tiedä syyllistä – paitsi tietysti juuri sinä! Mysteerin juoni rakentuu yhdessä yleisön kanssa. Voit vaikuttaa esityksen kulkuun chatin välityksellä läpi illan. Valitsemasi kannatuslipun esitykseen saat hankittua TYT:n nettisivuilta.

 

#TILAATAITEELLE-VAALIPANEELI 20.5. klo 18

Tilakriisi pauhaa ja vaalit lähestyy. TYT järjestää toukokuussa paneelikeskustelun taidetoimijoiden tilojen tilanteesta ja tulevaisuudesta. Me kysymme ja ehdokkaat vastaavat, eikä pelkällä politiikalla päästä ylioppilasteatterihengestä eroon! Asiantuntijat valottavat tilannetta ja varmistavat etteivät ehdokkaat pääse aivan liian helpolla etäyhteyksinkään.

 

MISSÄ TAPAHTUMAT TAPAHTUU?

Tapahtumia voit seurata kotonasi, kunhan omaat laitteen, jolla pääset Youtubea käyttämään. Striimien linkit saapuvat niihin luotuihin facebooktapahtumiin tai suoraan sähköpostiisi aina tapahtumapäivänä. Esityksistä informoidaan teatterin sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla tarkemmin niiden lähestyessä.

Ota siis mukava asento, käytä simaa huulilla, kannusta, laula mukana, etsi syyllistä ja vaikuta. Toukokuu on Striimikuu!