Turun ylioppilasteatteri peruu kaikki esityksensä 12.4. saakka

Ohjeistus epidemiakaudelle
13.3.2020
Lahjakortit saatavilla nyt netistä
18.3.2020

Turun ylioppilasteatteri peruu kaikki esityksensä 12.4. saakka

Hyvät katsojamme ja Turun ylioppilasteatterin ystävät,

ilmoitamme surullisina, että Turun ylioppilasteatteri on päättänyt perua kaikki näytökset viranomaisten suositusten mukaisesti 12.4. saakka. Tämä tarkoittaa, että perumme kokonaisuudessaan Mielipuoliveturi-näytelmän esityskauden keväältä 2020. Lisäksi Läsnäolopakon maaliskuun improklubi 21.3. ja kaikki kurssitoimintamme on lähiviikoilta peruttu. 

Teatteri seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta ja tilanteen kehittymistä ja tiedotamme kevään myöhemmästä toiminnasta erikseen. Loppuvuoden ohjelmisto pyritään toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti. Lisäksi Mielipuoliveturin esityskausi tullaan mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhempään ajankohtaan, sillä halumme esittää valmis näytelmä on suuri. 

Päätöksemme pohjautuu aluehallintoviranomaisen 13.3. antamaan määräykseen, joka kieltää kaikki yli 500 henkilön yleisötilaisuudet kuukauden ajaksi. Vaikka teatterimme yleisökapasiteetti on paljon tätä pienempi, THL on suosittanut, että kaikki joukkotapaamiset perutaan. Haluamme toimia vastuullisesti ja estää omalta osaltamme epidemian leviämisen. Seuraamme myös Turun yliopiston ylioppilaskunnan, Turun kaupungin ja Suomen Harrastajateatteriliiton antamia suosituksia.

Epidemian aiheuttama tilanne on monelle kulttuurialan toimijalle järkyttävä. Myös me pyydämme, että yleisömme harkitsee tarvetta pyytää hyvitystä jo maksetuista lipuista. Kevään esitysten peruuntuminen on iso kolaus Turun ylioppilasteatterin taloudelliselle tilanteelle ja tulemme tarvitsemaan kaiken mahdollisen tuen, jotta pääsemme jälleen jatkamaan toimintaamme normaalisti. Voit tukea Turun ylioppilasteatterin toimintaa myös liittymällä kannatusjäseneksi. Ohjeet ja linkin tähän löydät osoitteesta https://www.lyyti.fi/reg/kannatusjasenlomake

 

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vaihtaa kevään esityksiin ostamansa liput vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin. Lipun ostaneet voivat myös saada lippurahat kokonaan takaisin. Koska tilanne on poikkeuksellinen, toivomme katsojiltamme kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon ja takaisinmaksuun liittyvissä asioissa. Lipun ostaneet voivat:

  • vaihtaa kevään esityksiin ostetut liput teatterin lahjakorttiin
  • saada rahat takaisin
  • lahjoittaa jo ostamansa lippurahat Turun ylioppilasteatterin toiminnan tukemiseksi 

Lippujen vaihto vuoden voimassa olevaan lahjakortiin onnistuu osoitteessa info@turunylioppilasteatteri.fi Tarvitsemme vaihtoa varten lippujen tilaajan nimen, esityksen, esityspäivän sekä postiosoitteen lahjakortin postitusta varten. 

 

Toivotamme asiakkaillemme terveyttä ja hyvää kevättä kaikesta huolimatta. Lämpimästi tervetuloa jälleen Turun ylioppilasteatteriin kriisin laannuttua.

Yhteistyöstä ja ymmärryksestä kiittäen,

Turun ylioppilasteatterin johtokunta