Turun ylioppilasteatterin Kesäklubi 2021 alkaa – Taidetta nähdään monipuolisesti yhdeksänä eri tapahtumailtana

Turun ylioppilasteatterin Kesäklubi 2021 iskee yhdeksänä alkuiltana 22.7. – 7.8.!
1.7.2021
Koronatiedote Turun ylioppilasteatterin katsojille!
27.7.2021

Turun ylioppilasteatterin Kesäklubi 2021 alkaa – Taidetta nähdään monipuolisesti yhdeksänä eri tapahtumailtana

Turun ylioppilasteatterin Kesäklubi 2021 alkaa tänään Improvisaatioryhmä Läsnäolopakon keikalla. Yhteensä yhdeksänä iltana 22.7. – 7.8. välillä nähdään TYT:n lounge-tyyliseksi muutetussa teatteritilassa improvisaatiota, stand upia ja monipuolisesti tyylilajeja edustavia musiikkiartisteja. Alkuillan tapahtumilla halutaan tarjota erityinen tapahtumakokemus tilassa viimeistä vuotta viettävän ylioppilasteatterin kävijöille.

“Halusimme käyttää tätä meidän mahtavaa teatteritilaa mahdollisimman paljon nyt, kun se vielä on mahdollista ja myös tarjota meidän katsojille uudenlaisen TYT-kokemuksen”, kertoo tapahtumakokonaisuuden tuottaja sekä TYT:n markkinointi- ja viestintävastaava Aarni Koivisto.

Kolmen viikon ajan jokaisena torstaina, perjantaina ja lauantaina nähdään omaleimainen ilta. Ensimmäisellä viikolla nähdään 22.7. Läsnäolopakon improvisoitu murhamysteeri ja Juuso Kekkosen Pervertikon opas parempaan rakkauteen ja ihmissuhteisiin perjantaina 23.7. Lauantaina 24.7. voi tulla kuuntelemaan Santeri Seessalon ja Linda Lunan ilmaiskeikat samana iltana.

Seuraavan viikon iltoina sana- ja runotaide ottavat vallan olohuonemaisen klubitilan lavalla. Torstaina 29.7. Turun lavataudin TÖM goes TYT: Nuoruuden vimma! Kesävilli! Pitkä Kuuma Runo! -runoklubi avaa viikon maksuttomalla iltamallaan. Seuraavana päivänä siirrytään railakkaasti musiikin pariin, kun lavalla nähdään Pahvi, Bluesmies, Mistolan lasiset linnut ja Ghosts on TV. Lauantaina viikon klubi-illat päättää jo klo 15 alkava MC Tonin ja S-Mollin hostaama Freestyle Rap Battle.

Kesäklubin viimeisellä viikolla päästään elektronisen musiikin maailmaan, kun Turun yliopiston elektronisen musiikin ystävien ystävät, eli tutummin Tyemyy lyöttäytyy yhteen TYT:n kanssa kahtena iltana 5.-6.8. Tyemyy x TYT Kesäklubilla kuullaan yhteensä kymmentä eri DJ:tä. Iltojen visuaalit toteuttaa VJ TulevaisuudenAntenni. Klubit alkavat poiketen jo klo 16. Kesäklubi 2021 -tapahtumakokonaisuuden lopettaa lauantaina 7.8. Vulvaruton ja E. Kastehelmen keikat.

Tapahtumien hinnat vaihtelevat. Osaan illoista on vapaa pääsy, mutta toisiin täytyy hankkia 5-7 €:n hintainen ennakkolippu, joita voi ostaa TYT:n nettisivuilta. Ovelta ostetut liput ovat kalliimpia ja vaihtelevat 7-10 €:n välillä. Ovet iltoihin aukeavat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta klo 17.00.

Tapahtumien terveysturvallisuuteen on panostettu. Iltojen asiakaspaikat on rajattu 50 henkilöön, jotta yleisö voi nauttia esityksistä mahdollisimman väljästi ja jokaiselle on tarjolla oma istumapaikka. Yleisöä ohjeistetaan tilassa runsaasti ja lipunmyynnin yhteydessä kerätään kävijöiden yhteystiedot mahdollista altistumista varten.

“Turun ylioppilasteatterina haluamme varmistaa kävijöillemme mahdollisimman turvallisen tapahtumakokemuksen”, Koivisto jatkaa ja toivoo yleisön seuraavan turvallisuusohjeita niin hyvin kuin mahdollista.

Liput: http://turunylioppilasteatteri.fi/liput/