Virtuaalinen Wappukabaree!

Syksyn 2020 ohjelmisto, olkaa hyvät!
16.4.2020
Osallistu TYTn Korona Aid-kampanjaan Mesenaatissa!
28.4.2020

Virtuaalinen Wappukabaree!

Vappuisa kansamme kuunnelkaa,
TYT teille suuren ilon julistaa!

Vuoden 2020 ensimmäinen kolmannes on osoittautunut hurjemmaksi kuin kukaan osasi uuden vuoden tinastaan ennustaa, ja vaikka moni asia uhkaakin olla erään räppärin sanoja lainaten ”pilalla”, älkää peljätkö, sillä Wapun Henki saapuu luoksenne TYT:n kaikkien aikojen ensimmäisen Virtuaalisen Wappukabareen muodossa! Tänäkin vappuna TYTn perinteinen Wappukabaree ilahduttaa tyylilleen uskollisena – siis räävittömänä, riettaana ja pistävän ajankohtaisena.

Tänä vuonna ei tarvitse tuskailla TYTn katsomoon ahtautuneena sadan muun hikisen ja/tai humaltuneen vapunviettäjän kanssa tai kömpiä heidän ylitseen jonottaakseen kabareen parhaan sketsin aikana vessaan. Voit nauttia kabareen tänä vuonna vaikka omalta sohvaltasi käsin siman tai skumpan tai muun valitsemasi virvokkeen kanssa! Lipunmyynti on nyt auki, ja hyviä uutisia: tänä vuonna Wappukabaree ei voi olla loppuunmyyty, sillä virtuaalikatsomossa on tilaa kaikille!

Virtuaalista Wappukabareeta pääset seuraamaan ostamalla lipun Lyytistä, jota vastaan saat Lyytissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin vapunaattona klo 17.00.

Liput:
5€ peruslippu
10€ kannatuslippu

Liput pääset ostamaan täältä https://www.lyyti.fi/reg/TYTn_Virtuaalinen_Wappukabaree_2020_5807

Katsojakommentteja aikaisemmilta vuosilta:

”Ihan vitun pitkä ja hikinen, mut onneks oli keissi kaljaa.”

”En ollut yhtään humalassa kun show alkoi ja hyvin humalassa kun se loppui. Hauskaa.”

”Olihan se rietas.”

Wappukabaree Facebookissa.